- iPhone topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Biztos, hogy nem függ a kimenet (VGA, HDMI, DVI) az akadozástól
Valoban nem, igazad volt! Probara vettem egy dvi-hdmi kabelt, ugyanazt csinalja vele.
A TV minden bemenetén, TV adásnál, illetve a médialejátszójában külön vannak a beállítások, ezért ha kikapcsoltad az összes képjavítót az egyik bemeneten, attól még a médialejátszónál be vannak téve és azért simább a kép
Igy van! Bedugtam a kulso vinyot es megneztem a beallitasokat, az ifc peldaul maxon van. Probaltam kiterjesztett asztalkent es valoban ugy lesz olyan szappanopera-szeru kepe, viszont ugy sem tokeletesen sima. Mikor egyeduli megjelenito a tv, akkor az ifc-t minimumra allitva ugy nez ki , hogy jo. Most mar csak az a kerdes, hogy miert csak akkor es hogy fogom en ezt igy hasznalni. Az sd-k sem sietnek igy. Valami meg mindig nem jo szerintem itt szoftveresen. Mondanom sem kell, elinditottam egy BD disket es kiterjesztett monitorkent beakadozik a tv-n, egyedulikent ugy nez ki nem!
(#23397) Patice Oksa! Igazibol azt nem ertem az egeszben, hogy ha fix 60hz-en van a kijelzo, attol meg valtozik az fps. Vagy pl jatekoknal folyamatosan mas az fps, a hz pedig allando.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest