-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Miért önjelölt huszár? Ez úgy megy, hogy kikódolja a lossless részt, majd mivel a DTS alap változata ingyenesen hozzáférhető, lefuttatja rá a kódolást, ami eléggé szabványos (kb. 30 perc alatt megvan).
Amikor SPDIF-el nyomultam, én is megcsináltam ezt, és nem tapasztaltam olyat, hogy az embeded AC3 jobb lett volna annál a DTS-nél, amit én csináltam, sőt. Az egyetlen eset, amikor érezhetően gyatra a "házi" DTS, az a DTS connect volt, ami on-the-fly kódolja realtime a hangot. Na azt összevetve az offline generált DTS-el elég halovány volt az eredmény.
Szerintem az egyetlen komoly probléma, amit pl. a CHD szokott régebben csinálni, hogy AC3 640kbps-ből konvertál 768kbps DTS-t. Na annak tényleg semmi értelme. Lossless-ből DTS-t viszont nagyon is van.
[ Szerkesztve ]
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest