- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbina33
senior tag
Az ellenpélda itt dübörög a másik szobában a fiamnál,a MAC 380-nak 0,1-es az engedékenysége.Borzasztó kemény,kézzel megnyomva alig mozdul valamit! Szó szerint rá lehet feküdni! Gondolom,hogy azt a 30 dekát fogni kell,azért ilyen. Magyarázott nekem valaki olyasmit egyszer,hogy jobb szóróknál a felfüggesztés csak a lin.kitérés végén kezd keményedni,ezzel fogva a membránt a túlságosan nagy elmozdulástól,viszont alatta lágy marad.Gondolom a cél az,hogy a lehető legkevesebb erő fékezze a membránt a lin.tartományában,azon kívül viszont meg kell fogni.
Ezek már olyan finomságok,amiket én nem tudok megválaszolni,ezek csak feltételezések!"Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /
Új hozzászólás Aktív témák
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Eladó PS4 játékok: Far Cry 4/5/Primal/New Dawn Death Stranding Metro Exodus
- FC PC! Intel Core i5-4460 /// 8GB DDR3 /// Sapphire RX 570 4GB /// SSD + HDD
- Laptop hdd 100/100
- iPhone 14 PRO MAX 256GB gold gyönyörű kártyafüggetlen! Fulldoboz! Akku 88%!
- Gateron Brown és Keychron K Pro Red switchek eladóak
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest