- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnek egy kamerat, ami a lakasomban rogziti, ha valaki bemegy, matat.
Az elso gondolatom a Xiaomi MI Home Security Camera 360° 1080P kamera volt, de ugy lattam az osszefoglaloban, hogy inkabb a TP-link Tapo C200 az ajanlott.
Igazabol ez meg is felelne, de rajottem, inkabb olyat szeretnek, ami app-ban riaszt, de nem SD-n tarolja a videot, hanem azonnal fel is tolti valami felhobe, ha esetleg a vandal megrongalna, vagy ellopna a kamerat.
A boltban ezt ajanlottak: D-link DCS-8300LH [link]
Azt mondjak, ehhez van egy ingyenes felho tarhely, ahol 24 oran at taroljak a felvetelt, es azt a telefonomra le tudom tolteni. Ha erdekel...
Van egy jobaratom, aki szerint hulye vagyok, ha nem Arlot veszek, (Arlo Pro 2 csomagot ajanlott, ket kameraval, meg valami nagy dobozzal,) de nekem ez draganak tunik. Persze, ha tenyleg annyira jo, akkor meg tudom venni, csak nem akarom. Meg bonyolultnak latom ezt, es nem is ertem, hogy fog a felhobe menteni ez a dolog.
Mi a velemenyetek? Talalok ennel jobbat, ami mondjuk nem kerul 30 ezernel tobb penzbe? Vagy tenyleg olyan atom tuti ez az Arlo? Olyat szeretnek, amit konnyu uzembe helyezni. Jo lenne, ha nem kellene hozza semmi kulso eszkoz, rogzito, ilyesmi, csak maga a kamera, meg a felho.
Elore is koszonom a segitseget![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Itt azt olvasom, hogy a Tapo C200 megis tud felhobe menteni, de errol nem latok mashol infot. Hogy lehet ezt megoldani?"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Sziszatok!
Bocs az OT-ert, ha nem jo helyen vagyok, de nem talaltam jobb topicot feltenni a kerdesem.
Az a tortenet, hogy apa szeretett volna egy biztonsagi kamerat. Nekem meg volt egy Mi Home 360°, nem hasznaltam mar vagy 1 eve, ezert odaadtam neki. Es most reklamalt, hogy ez nem tetszik neki, mert olyan lenne jo, ami automataba letolti a videot, vagy legalabb kepeket a telora, meg az ertesito sem tetszik neki, mert csak 1-et csipog, de o azt szeretne, ha folyamatosan csorogne a telefonja, ha a csori kamera mozgast erzekel. (Marmint ugy, hogy addig csorogjon, amig o le nem nyugtazza.) Van erre valami app, vagy barmi megoldas, amivel ezt meg lehet oldani?
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
"ha letöltene magától minden videót, az hatalmas adatmennyiséggel járna, illetve a telefon tárhelye elég gyorsan megtelne!"
Igen, de ez nem a mi problemank, hanem az ove.Esetleg Google Drive-ra tud menteni valahogy? Azt le tudna tolteni a telo automatikusan. NAS nelkul lenne jo!
"Értesítési hangnak be kell állítani egy több perc hosszú mp3 zenét (androidon van erre lehetőség, bár azt nem tudom, hogy a telefon végig játszaná-e)"
Szerintem akkor minden ertesites zenelni fog a vegtelensegig, nem tudok rola, hogy lehet kulon allitani minden app-hoz.Amugy nincsenek teves riasztasok, ergo nem gond az adat.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
"ha ellopják a kamerát, akkor a felvételek nem vesznek el"
Pontosan ez a motivacio. Bemengy a bunozo, szembetalalja magat egy kameraval, nem az az elso, hogy kiszakitja a falbol, es zsebre rakja? Nem tudom, nincs ilyen iranyu tapasztalatom...Van valakinek ilyen felhoje? Draga dolog ez?
"Ha kell, akkor megnézem és leírom az egyedi értesítési hangbeállítást!"
Nezelodtem a gugliban, eddig 2 leirast talaltam, az en telefonomon (Samsung Galaxy A40) egyik sem mukodik. Szkeptikus vagyok, ha az enyemen meg is talalom, akkor az oven mennyire lenne egyszeru megtalalni."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Nem MIUI van a Xiaomi telefonon, hanem ez az Android One, vagy mi fityfene...
"shortcut > hang > itt kell kiválasztani egyedit"
A "Notifications"-ig megvan, de "shortcut " nincs a Samsungon.Na varjunk csak... Lehet, hogy megis megvan... Nem nagyon csialja meg. De majd meg kuzdok vele.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Apa kapott egy elektronikus levelet a Xiaomi-tol, hogy a jovoben a Mi Home Security Camera 360° 1080P felhoszolgaltatasa megszunik.
Most azt irja a levelben, hogy minden frankon mehet tovabb, ha "subscribing to Xiaomi Home Secure", de azt sehol nem talalom, hogy ez mennyibe kerul. Ez eleg kellemetlen.
Tudtok valami megoldast arra, hogy ezen tul is rogzitsen a kamera valamilyen felhobe? Lehetoleg ingyen. Termeszetesen elegendo, ha par napig elerheto a felvetel, le tudja tolteni a telefonjara.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest