- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz S e t h #132825 üzenetére
Peldakepe.. de miben? Abban h ok is izmosak akarnak lenni. Ezen nem valtoztat h eljaras van e ellene, mert a maganeleterol nem tudni kb semmit. Ok annyi volt a bbtv flashben h nem szeret fozni meg orokbefogad cicakat. De amugy h peldakeped valaki akirol fogalmad sincs h kicsoda? Ez meg h en is izmos akarok lenni egy ilyen elhanyagolhato tenyezo. Nekem is egy ikon a svarci de nem akarok se buzilobbista lenni se oket utalo. Vagy pl nagyon sokszor kiderult rola h gatlastalanul keresztul gazolt szamtalan emberen. Szal nekem nem peldakep. Akinek meg nem szimpi a Kornel emiatt az noljon fel. Kb az egesz testepito vilag errol szol. Szerintem 1 kezemen megszamolom azokat a neves versenyzoket magyarorszagon akik nem boltoltak cuccal akar tobb szazas mintan is
Wood: Kornelra is irtad kulon is
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest