- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz tylerddd #23780 üzenetére
Gyári alunál nincs jobb választás gyári méretben. Ha fellépsz 18-19"-ra, ott vannak eléggé mutatós dizájnok, de gyári méretben egy aftermarket diszkós dizájnú felni kb olyan, mint ha nagyot akarnál fingani, aztán beszarsz...
A gyári 5 küllős fekete egyébként eléggé mutatós (ami az S változaté gyári szerelésben) -
sharp4
őstag
-
Kornel
veterán
válasz tylerddd #23786 üzenetére
Continental Eco contact 5.
Próbálj egy kigyorsítást vele (óvatosan!) egy autópálya felhajtónál, vagy pl. a megyeri hídra felvezető kanyarban.
Először azt hittem, hogy az autó futóműve olyan gyenge, hogy esik le az útról...
Mondjuk az 1.6 euro 6 szívóhoz lehet elég lehet, de az 1.4 Boosterjet-hez kevés volt, nem kicsit. -
kunberci
senior tag
válasz tylerddd #23782 üzenetére
Szép az a felni amit kinéztél, de a Suzuki honlapján 56 eFt/db.
Miért nem hagytad meg a nyárit az alufelnin, télre meg vettél volna lemezfelnit. A TPMS szelep csak műszaki vizsgán kötelező, tehát abban a garnitúrában, amelyikkel viszed a vizsgára, abban feltétlen kell. Sokan mind a két garnitúrába tesznek, ha nem akarják nézni az alacsony keréknyomás jelzőt. -
kunberci
senior tag
válasz tylerddd #23806 üzenetére
Most már értem, akkor te megvetted a gyári yokohama szettet. Az elején kellett volna máshogy variálni, most már én hagynám, ahogy van, de ha van felesleges 224 akkor hajrá.
-TPMS szelep átrakás, gumi csere? Minek!!!!!!!!!
Össz-vissz 230-ból megse lennél.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz tylerddd #23817 üzenetére
A gumistól kezdve, ismerősökig milyen négyévszakosról beszéltek le és ki, melyiket próbálta? Én is ódzkodtam a teljes szezonos gumiktól, de eddig kellemesen csalódtam (CC+). Szerintem, ha jót, bevált mintát vesz belőle az ember és nem takarítatlan, havas országúton kell heteken/hónapokon keresztül menni folyamatosan egy szezonon belül, akkor nem rossz választás.
Egyébként érdekességképpen én is kikértem a gumis véleményét, mikor feltette. Szerinte van akinek nagyon bejött, de volt olyan is, akinek nagyon nem. Száraz teljesítményét és vízelvezetését tekintve dicsérte a CC+-ot, de azért javasolta, hogy síelni ne ezzel menjek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Excel topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- Bestbuy játékok