- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasszer
őstag
Hát a 'szom eldurran... h lehet az h 509-198-as találati aránnyal rommá ver egy olyan karakter, akinél mindenben (biz. képességekben ráadásul sokkal) jobb vagyok?!
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Henker2
addikt
Herodes barátom! Micsoda csalásokat nem tudsz te! LOL!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Vigneau
félisten
válasz #70869248 #3053 üzenetére
Azért találtam ki az új rendszert - tehát a felelősség engem is terhel -, ha már mindenki beadja a pénzt, akkor legyen lehetősége a hozzáférésre is. De nem volt elég körültekintő, aki ezt ellőtte. Ez van, én is hibázhatok, ember vagyok. A jogot visszavette távollétemben az ügyintézőm a konzultálásunkat követően.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
S.Feri
őstag
Azt hiszem kicsit tényleg visszaveszek a törlesztési összeg napi nagyságából, mert nem jó így. Eléggé gyorsan haladok előre. Meg az életerőm is gyakrabban 0-ázódik.
Vigneau: Eddig ki volt írva, az adomány, hogy ki mennyit adott, ez már nem lesz? Mert írogatni nem írogatom, viszont követni sem tudom így. Legalább az legyen látható.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Kicsirics77
veterán
mivel a pénz elköltési jog vissza lett véve így nem fogja látni seni sem mennyit tol a kasszába
a kettő sajnos külön nem megy de ha gondoljátok akkor belinkelem ki mennyiit adományozott eddig a kasszába.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
S.Feri
őstag
válasz Kicsirics77 #3113 üzenetére
Jah jöhet.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Kicsirics77
veterán
Játékos Rang Arany Állapot
Vigneau Vezér 58.000 00:00:17
Henker2 Ügyintézés 45.000 00:01:39
Kicsirics77 Ügyintézés 82.054 00:00:00
Sunfire Gladiator 79.090 10:36:55
smiti Gladiator 93.123 00:12:59
landoo Gladiator 12.100 01:42:30
Redmonk Gladiator 93.242 00:11:24
Zewa Gladiator 114.036 03:34:41
jumper Gladiator 13.610 00:03:27
Dante3 Gladiator 39.776 00:27:16
Bogre Gladiator 23.507 15:44:18
just Gladiator 34.200 15:54:00
Herodes Gladiator 6.728 05:27:43
Misimokus Gladiator 13.495 00:04:47
Slayer006 Gladiator 800 04:16:22
Scarfo Gladiator 279 01:08:48
Yamael Gladiator 8.050 06:40:11
Reason Gladiator 38.023 00:31:16.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
jasszer
őstag
-
-Mike-
addikt
piacra kirakott árumat nem lehet visszavennem hogy hopp mégsem ezt vagy ennyiért akartam, csak akkor jön vissza ha lejárt az idő amennyire felajánlottam?
-
slayer006
addikt
válasz Kicsirics77 #3115 üzenetére
tisztán láccik ,hogy sóher gyerek vagyok
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Vigneau
félisten
Az 1-es szerveren kb. mikorra várható a nagyon rövid szakasz az aukción?
-
-Mike-
addikt
-
törölt tag
Klántag vagy.
Meg különben is a költségeket szabi42 fizette
..rajta vertem le, kaját már nem tudtam venni, nem volt a boltban...ez a fejlesztés meg már nálam pihent egy ideje, én inkább 8-s vagy 7-s fejlesztést teszek be a cuccokba.Mindenképpen ki akartam már próbálni, mert így ha expedíciózok valami fejlesztést ami nekem kicsi de nem akarom kipiacolni, azt így át lehet játszani.
szerk: egyébként szabályos, egyszer felmerült már a játék fórumán, és nem találták szabálytalannak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez most még egyszerű, amikor a zöld cuccok jönnek, onnan lesz problémásabb, mert ott ki kell választani a lehető legjobb cuccot a szintedhez és abba beletenni hogy minnél tovább hordhasd.
Amikor ez felmerüt a fórumon, akkor a linkelt karakter körbe volt rakva 100-s páncél fejlesztésekkel, az ékszerekben tulajdonságnövelő fejlesztéssel, a fegyverben meg +12sebzéssel....pfff
Asszem két tesó játszotta meg.Néha lesz majd ez-az, ami expedíción leesik, vásárlással vinni nem nagyon lehet max akkor ha felérnék az elejére, most a szintem szerint 36. vagyok a listán és itt még nagy a tülekedés, minden nagyobb pénznek helye van.
-
Vigneau
félisten
Addig felesleges kiraknom, míg másét sem látod. Globálisan gondoltam a dolgot. Jelenleg van pár fent, de nem a nevemmel. Ha mégis látsz ilyen szintűt, akkor felteszem Neked 100 aranyra, de más klán tagjával nem akarok jótékonykodni.
Thrawn: Nem nekem kell, de köszönöm a jószándékod.
Mikor váltott nagyon rövidre az aukció? Fontos lenne, mert kell egy bika fegyver nekem, és nem akarom, hogy rám licitáljanak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest