Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Mafia 2, Stalker CoP, BFBC2 teszted nincsen? ezek fennt vannak nekem is dobok egyet akkor én. Az enyém úgyis húzva van.
egyébként néztem én is teszteket,de sehol nincsen meg még az 50% sem..nemhogy 100% 30% reális."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zack
nagyúr
A CF után közvetlenül tegyél be egy nV-t...Te is meg fogod látni miről beszélek.
Persze nem azt mondom, hogy ez a nem mérhető "élményindex" minden játéknál szembetűnő, de van ahol látványos. A minimum fps bezuhanásokat meg úgy tudom 6950/6970 szériánál sikerült kiküszöbölni tesztek alapján, de előtte...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Dj Dekko!
őstag
Én egyszerű dolgot állítok magyarázkodásoddal szembe...
FullHDban játszom, szeretek használni élsimításokat.
Metro már a menüben lassult egy 5850OC val ami ugye 5870 esnek ér fel a te logikáddal.
A különbség annyi hogy a GTX580 csúcs videó kártya míg az 5870 középkategória...
Ha lehetőséged van próbálj ki egy GTx580ast a gépedben és egyből érteni fogod hogy miről van szó.
Erő, tempó, stabilitás... esélytelen ez ellen még a 6970 es is... nem hogy a szerény 5870 es... ne vicceljünk kérem szépen.
Pont annyi a különbség hogy ahol a hd5870 es elvérzik már, ott az 580 GTX vígan kacag.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ne is bizonygass semmit,mert semmit nem jelent a szubjektiv véleményed,ugyanis neked már volt egy 5870-ed,és ahhoz vettél még egyet amikor kifutott.Vettél volna a megjelenés napján rögtön kettöt egészen más lenne a leányzó fekvése.Mennyi is lett volna?Mint másfél gtx580 most?Szóval ez marha szubjektiv.Amikor én vettem az 580-am (debüt napján),akkor még igencsak elég drágák voltak az 5870-ek.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest