- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz tomcica #8920 üzenetére
Persze, bringával is lehetne sportolni rendesen, de a fő gondom az, hogy hol? A város között, emelkedett pulzussal venni a kipufogó gázzal teli levegőt, szerintem elég nagy balgaság. Plusz állandóan meg kell állni, kereszteződések, lámpák, idióták, szar út.... tavasszal egy hét alatt volt két küllőtörésem, kicsit meguntam. Most fűzetni van valami állat küllővel a kerék, remélem jó lesz. De a kerékpárt továbbra is kiegészítő edzésnek szánom és most kicsit eredményeket akarok elérni a futásban is.
Jelenleg ezt az edzést csinálom:
Egyébként más gondom nem volt, csak eleinte fájt a sípcsontom mellett és kicsit vádli alatt. Gondolom mert olyan helyen erőltettem, ahol még soha, mert mint említettem kifejezetten futni nem nagyon futottam. Szerencsére ez már nagyrészt elmúlt, bár ha a gyerek rajtam mászkál és rááll, azért még érzem. De hát valahogy be kell edződjön.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs