- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz antikomcsi #5300 üzenetére
Nekem ott soha nincs semmi....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
-
Nem gondoltam, hogy ezt itt ennyien nem tudják, ezért leírom. Aztán ha nem kell, valaki töröltesse egy modival.
Ha több FA-t szeretnétek szerezni, akkor javaslom, hogy virtuális gépen csináljátok az egész műveletsort.
1. Letöltitek ezt a programot. Elvileg a 4.1.7 fog lejönni.
2. Telepítitek és a végén újraindítjátok a gépet.
3. Elindul a program, de ne foglalkozz vele, hanem csinálj egy e-mail címet. A legegyszerűbb itt megtenni. A címed URL-jét mentsd el egy txt-be.
4. Na most kezded a programban a 3 napos próba időt. A létrehozott mail címed megadod, majd megerősíted.
ezután, belépsz a postafiókodba, és a kódot amit kaptál bemásolod, csakúgy, mint a mail címet.
5. Kezdőthet a program használata. A listából választasz egy országot. Mondjuk legyen UK002. Kijeleölöd és csatlakozol.
6. Ezek után nyitsz egy böngészőt és csatlakozol a farmerama.com oldalra. Persze angol ip-nél lehet a farmerama.games.co.uk oldal is, vagy németnél a farmerama.de.
7. Belépsz a bankba, és válogatsz az ajánlatok közt. Van sok felmérés, egyszerű facebook like, vagy le kell tölteni valamit. Csak idő kérdése és gyűjtheted a FA-t.
8. A 3 nap leteltével go to 1.Ez a módszer pl nagyon jó ilyenkor, amikor mega TP nap volt. Csak felmegy az ember matomy-ra megnéz egy videót, megkapja az 1 FA-t és már aktív is a +100% TP bónusz. Ezt másnap megismétli, mielőtt az előző lejár, és míg megvan az idő átfedés, addig 200% a bónusz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz antikomcsi #5303 üzenetére
Én próbáltam, angol/német ip-vel is. Mozim lett, de új ajánlatom nem a bankban. Igaz a moziban sem tudok nézni Farmaranyért semmit csak Csp-ért mit csinálok rosszul? Ja már proxyst is próbáltam, ugyanaz,,,
-
Terkk
tag
Én ma teljesitettem egy bank kártyásat a MATOMY-nál regisztráciohoz kérte a bank kártya számom és a hátsó kódot is, de nem vont le pénzt, cserébe kaptam 694 FA -t
Aztán ma le is tiltottam a bank kártyámat!! holnap csináltatok újat 1000 forintért, szerintem azért megérte a majdnem 700FA 1000 forintér az új bank kártyát meg online meg tudom csináltatni
részemről ennyi , többet ki nem adom a kártya számom max ha ilyen sok FA-t ad megint és 1k huf ért csináltatok új kártyát aztán pénzt az életbe nem vonnak le, + leemelnei se tudnak róla ha utána rögtön le tiltom a kártyámat, mer a számlámat + jelszót nem hiszem hogy megtudják a kártyaszámom alapján~~~~~~ UK
-
válasz Janoska26 #5304 üzenetére
Gondolom a lehetőség ott van, hogy Farmaranyért nézd ugye? Csak kiírja, hogy ma már nem nézhetsz Aranyért, csak CSP-ért, vagy TP-ért.
Ilyenkor nincs semmi extra, csak IP-t kell váltani.
Azért mondtam az UK002-t mert ott ma pl. mind a 3 mozit meg lehet nézni egymás után.
Proxyval azért nem szeretem mert azzal még sokkal lassabb, mint az easy hide ip-vel.
-
Terkk
tag
válasz antikomcsi #5306 üzenetére
Nálam így működik köszi szépen, új IP vel, újra 3 mozijegyet kapok ?
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ UK
-
-
Terkk
tag
válasz antikomcsi #5308 üzenetére
Már kiprobáltam, értem köszi akkor napi 3x lehet, nem lehet trükközni
Érdemes elkölteni az összes FA-t titokzatós ólra most? vagy van jobb event amire jobb megtartani?~~~~~~ UK
-
-
Terkk
tag
-
Komi28
senior tag
válasz antikomcsi #5303 üzenetére
3 naponta a progit újratelepíted mindíg, nem akad össze a regeditbe egy idő után? Nincs egyszerűbb ip cserélő ?
-
Dehogynem.
Fogod magad, és végigmész az ip-ken. Ilyenkor elég csak lecserélgetni, nyugodtan próbálhatod bármelyik ip-vel, hisz sok száz van.
Tessék, találomra felmentem az US002-n a 83-as végű ip-re, és már nézem is.
(#5312) Komi28
Már nem tökölök ezzel, meguntam, csak ilyenkor használom, hogy aktiváljam a TP bónuszt.
Egyébként nem teszem fel soha a használt op rendszerre. Amúgy igen, 3 naponta a virtuális gépet kukázni kell, és egy újra feltelepíteni. Tehát új virtuális gép is kell. De ma full agyontelepítettem egy virtuális gépet a sok szarral, aminek csak a fele adta meg az aranyat, ezt a gépet akár már most törölhetném.
[ Szerkesztve ]
-
Terkk
tag
remélem ebből lesz valami
~~~~~~ UK
-
-
-
Terkk
tag
-
-
Terkk
tag
mai 10esbe 1 javorszarvas szinpad
~~~~~~ UK
-
addikt
Mondtátok milyen jók ezek a titkos ólak. Gondoltam veszek egyet, üsse kő!
...és tatatam!...lett belőle egy retró kacsaól...Jó szerencsét!
-
Terkk
tag
-
ngabor2
nagyúr
országomat egy lóért... 1-2 pocoklakot, vagy maciólat 1 aranymosóért, vagy slágergyárért. majd cserenapon.
-
Terkk
tag
melyik ól és fa a legjobb TP/idö arányban?
~~~~~~ UK
-
-
Terkk
tag
-
BÁ Nutrition
addikt
na most már nekem is volt 11k TP-s megrendelésem is
egyenlőre max egálban van a csatnizással szvszyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
ngabor2
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #5337 üzenetére
ha az összes vevő 5-ös szintű, akkor adnak sok tp-t. sőt, néha ingyenesen lehet frissíteni az ajánlatlistát.
-
ngabor2
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #5339 üzenetére
valahol a játékleírásnál... én se olvastam részletesen.
-
Calogero
addikt
Boldog fa nap
Az akció kezdete: 2012.11.22. (csütörtök) 10:00
Az akció vége: 2012.11.23. (péntek) 11:00Az esemény időtartama 25 óra. Ezen idő alatt a gyümölcsfák
5x TP mennyiséget adnak szüretkor.A termést nem hozó dekor fákra ez nem érvényes, pl. szivárványfa, tavaszi fa, denevérek fája stb.
Természetesen nem feledkeztünk el az XXL fa szerelmeseiről sem: a gazdaboltban egyet fizet, kettőt kap akció lesz érvényben.Eztermészetesen a Bahamarama szigeten is érvényes.
Ajándékkód: Turkey
Amit ad: 15db pulyka, 3 csillag, 12 órára arató,vető,állatgondozó.Valamint pletyka szinten: 23 lesz csere nap, de állítólag nem lesz cserélhető néhány dolog: sasfészek, pocok, csillaggyümölcs, brazil dió, sárgabarack, bükk, berkenye, sófa, cukorfa, mézfa, aranymosóholló
[ Szerkesztve ]
-
-
zolee5016
őstag
Szerintem,mert nem hülyék.tudják jól mennyi álreg jött létre ,hogy megszerezzen mindenki belőle egy -két darabot.....mert a legutóbbi cserenap óta ezek mind új cuccok......
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
addikt
válasz BÁ Nutrition #5346 üzenetére
Most mondd azt, hogy nem örülsz ennek a fantasztikus lehetőségnek!
Jó szerencsét!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs