Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowguard

    senior tag

    Nálam háromszor fagyott ki eddig, de nem asztalra vágott ki, feladatkezelőből kellett kilőni. Van egy tippem, hogy mi okozta, mert elég hasonló előzmények voltak:
    - Elsőre valami bankban voltam rengeteg széffel (térkép nem jelölte) és Piperrel. Mivel szereti a lockpicket quicksave-quickloaddal törtem fel mindet. Utána imentem és Pip-Boy nyitásnál megfagyott.
    - Másodjára McGready volt velem és a Goodnighboor-i raktárházas questet csináltam. Ott minden cuccot lopásnak vesz, szóval pörögnek a like-ok, ha folyamatosan visszatöltögetek. Megadta a personal quest első felét, kimentem, Pip-Boy, fagyás.
    - Harmadjára az előbb említett quest után visszamentem befejezni a raktárházas részt, megadta a personal másik felét és ugyanúgy fagyás.
    A két karakterben összesen 100+ órám van és csak ez a három fagyásom volt, szóval szerintem 99%, hogy a gyorsmentés-visszatöltés okozhatja a galibát. Legalábbis nálam biztosan azzal volt a gond.

    Igen, egyébként ez kicsit cheatszagú, de a rendszer a hibás. Mi ez a baromság, hogy ha két széf között van egy reload akkor mindkettő tetszik Pipernek, ha nincs akkor a második nem érdekli? :F

Új hozzászólás Aktív témák