Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyGergely
újonc
Valamelyest sikerült így, meg a linkelt videoval beállítani. Viszont most "vizuálisan" összekavarodik, magyarul, ha fékezek bezárul a visszajelző szerint, de külső nézetből nézve nem és ha nyomom a következő egyenesben, akkor pont fordítva áll, mint kéne. Nem tudom, hogy az történik e ami látszik vagy ami a visszajelzőn van.
De 1:37 alá továbbra sem tudok menni, vagy nincs meg a végsebesség vagy nincs meg a tapadás. De hol a tökömbe van még 6 másodperc ebben?!?!
Van egy ötletem: menjen mindenki ugyanolyan beállításokkal!
(Asszem lassan kizáratom magam ebből a ligából, pedig még be se kerültem... )És még egy kérdés: az eddig fent lévő mod-dal nem, de az oldalról letöltöttel most meg mindig kilép a programból, ha kilépek a pályáról. Valakinél fordult hasonló elő?
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest