- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila1984
újonc
Nem ép a legélesebb kések vagyok a fiókokba! AKI CSAL BANN!!! Köszönöm BSG!!!! Mint a neve is mondja, ez egy glitch, azaz hiba vagyis nem szándékos működés, és te is nagyon jól tudod, hogy a játékot nem így kell játszani.
Ne felejtsd, hogy minden játék értelme első sorban az, hogy minden játékos jól szórakozhasson. Egy exploit kihasználásával tisztességtelen előnyhöz jutsz a többi játékossal szemben, ami (rajtad kívül) minden játékos játékélményét rontja.
Persze ezt lehet azzal támadni, hogy mindenki kihasználhatja a glitcheket. A probléma az, hogy ha így gondolkozunk, akkor rövid időn belül nem az fog számítani, hogy ki tud jobban játszani, hanem az, hogy ki tud jobban exploitolni, ami a közösség igen gyors pusztulásához vezet.
Egyrészről "legális" csalás, de engem valahogy nem visz rá a lélek, hogy kihasználjam. ;)
A programozók figyelmetlenségét a saját becsületességemmel igyekszem kompenzálni. ;)
Játék vásárlásánál el kellet volna olvasni a szabályt! -
Attila1984
újonc
válasz Sanyaaa26 #3451 üzenetére
Bárki bemehet de a játék vásárlásánál elfogadod te is mint mindenki, hogy ilyen tipusú hibák kihasználása csalásnak minősűl az meg hogy vanak kivételek az egy nagyon gerintelen dolok de attól még mindég csalás én is bemehetnék de én elolvastam a szabályt! részemről zártam a témát aki "csal" így vagy úgy annak járjon a ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest