-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz Bluerainbow #80803 üzenetére
Unity-ért én pénzt nem adok egyre nagyobb disznóságok kerülnek napvilágra. Pl 30fps lock butított konzolidióta játékmenetre készítve, az ubi fejeseinek renegeteg hülye nyilatkozata hogy ez most a divat és így a jó.
A crew nekem szintén megy a levesbe a 30fps miatt ha így marad Nem adok ki konzolra butított szrokért pénzt
far cry 4 ami érdekel de az nálatok is aranyáron van ugylátom, még jó hogy ukránban 3990ft a dobozos. Onnan szépen megveszik és bennevan abba is minden nyelv
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Mondjuk az UBI/Origin játékok mindig is rohadt drágák voltak náluk
De az is tény, hogy a fontra váltás semmiképpen sem tett jót az áraiknak, legalábbis a mi szemszögünkből.Most van valami "VIP" menüpont is az oldalukon, bár hogy mi alapján lesz valaki VIP azt nem tudom, szerintem jelen állás szerint mindenki VIP aki regisztrált az oldalra.. de mindenesetre így pl. az új CIV 22 fontra jön ki (hogy lehet e kuponozni pluszban azt nem tudom), ami azért már versenyképes ár..de tényleg ez a ritkább, a tapasztaltabb topiklakóknak drágák
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
alratar
addikt
Basszus, megyek hozzátok vásárolni!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest