- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz micafighter #102013 üzenetére
nekifutottam a followingnak minimál inventoryval... fegyvereket sem tudtam javítani és úgy néz ki muszáj leszek alapon eltölteni még egy kis részt mert a karakter és inventoryja marad attól függetlenül hogy újrakezdem e vagy sem.
-
-
eami
veterán
válasz tomsolo #102079 üzenetére
ment is wishlistre
szegény Crytek viszont nem hogy $1-ért nem fogja megvenni az egyik kedvenc játékát, de nem fogja győzni zsetonnal
A Valve törölte a Steamről a Vendetta – Curse of Ravens Cry című RPG játékot.
-
eami
veterán
ugyanez EU változatban €6.5 ~ 2000 forint
-
eami
veterán
válasz cyberkind #102196 üzenetére
nekem meg 40 játékom van originen, de vannak olyan kiadók akik max ingyen és bundle témákkal tudnak elcsábítani, egyébként meg nem támogatnám őket egy fillérrel sem. EA pont ilyen. Na ezért.
szerk: és igen, azokat sem fogom így támogatni akik lepaktáltak velük.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
Due to limited stock and unprecedented demand you have not been successful in your application for a Dark Souls Prepare to Die Edition download key.
-
eami
veterán
Journey to the center of the Earth Free Steam Key 7 ékzárat kell hozzá kódolni xD
-
eami
veterán
Trinium Wars Steam Starter Edition Giveaway - email címet kér csak.
-
eami
veterán
SE húsvéti pakk
Final fantasy VIII, Final fantasy XIII-2, Sleeping Dogs Definitive edition, Quantum Conundrum, Deus Ex Human Revolution - Directors cut
+20% off kupon TRoTR és JC3
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz Ventur@ #102778 üzenetére
RAM vonalon nem tudom megmondani mert nekem több van. Viszont vásárlást tekintve eszedbe ne jusson onnan venni. Első előfizetőknek $10.8 a Humble Monthly Bundle. Fixen Mad Max (azonnal) majd májusban pedig +5 meglepi játék. Az előfizetést bármikor lemondhatod.
(#102780) NyMRooD + (#102781) maross: lassúak vagytok
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz cskamacska #102820 üzenetére
wow, jónak tűnik. azt leszamitva hogy a mobilnet keretem majdnem tizedet sikerült ezzel elvenni.
-
eami
veterán
válasz cskamacska #102918 üzenetére
jó lenne ha leszoknal az animgifek beágyazásáról... azt hittem a múltkor már érthetően megkertelek erre.
köszi.
-
eami
veterán
válasz maddionmax #102920 üzenetére
az hogy ez is pl 7mb volt amit minden egyes alkalommal letolt mobilon a böngésző. konkrétan most elvitte a maradék netemet, így vennem kellett még 5 napra 2x annyit mint amit amúgy egy hónapban elhasznalaok. lehet linkelni, csak ne agyazzuk már be lécci.
sokan szoktak mobilról is felnezni azokkal ez kifejezetten kicseszes. a múltkor 50mb anim gifet szórt be 5 percen belül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- EAFC 25
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest