- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz maross #12793 üzenetére
Nem volt légyszi, az volt leírva, hogy 1 embernek 1 játék jár ingyen.
Na most ez nem volt lekorlátozva, de csak azért nem, mert a BMT Micro nem képes ilyenre.
(#12796) danih: nem, a fejlesztő nem volt hülye, max annyiban, hogy ingyen osztogatta a játékait. Előbb írtam, hogy A BMT Micro nem képes ilyen korlátozásra.
(#12797) sith7: a collection-t sem lehet alapból, most akkor jobban érzed magad? Csak 1-2 weboldal árul belőle Steam-es változatot.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
válasz maross #13087 üzenetére
Na most utánanéztem, ezek vannak:
Alien Shooter
Alien Shooter - Revisited (ez a felújított változata az elsőnek)
Alien Shooter - The Experiment
Alien Shooter - Fight for Life
Alien Shooter 2
Alien Shooter 2 - ConscriptionPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ayo
veterán
válasz maross #13692 üzenetére
hat igen 3 dollar szokott lenni plusz afa.... mert mindig en is megorulok hogy jaj ez jo aztan ratesz meg szepen. tesom nyomja ezeket kb 3 nap alatt vegig megy szoval rohadtul draga
nagy ritkan egy ket unnepkor szokott lenni hogy akcios kupon v 1 dollar de kb ha 5x volt ilyen...
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
csaba951
veterán
válasz maross #13692 üzenetére
Esetleg nézz körül az Amazon USA-n, itt mindig van ezekre valamilyen akció. Bal oldalon (Discount) tudod kigyűjteni az akciós játékokat. A 472 db játék csak kitart egy darabig! The Sims 3-at ne mutasd meg neki!
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
-
HS 2142
őstag
válasz maross #14257 üzenetére
Ha beváltod, később ugyanúgy fel tudod használni a kapott kreditmennyiséget, bár ez inkább olyan termékeknél érdekes, ahol ingadozik a beváltási ár.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
FefeeX
veterán
válasz maross #14387 üzenetére
Nem szidom én, csak nem egyértelműen pozitív a véleményem. De azért ez messze van a szidástól. Szerintem. Csak ez a párszavas fórumozás annyira beszűkíti az emberek érzékelését sajnos, hogy egyből kiegészítik a saját belső vívódásuk gondolataival, és aztán szembeszállnak vele...
sagem: csak a Steam fiókomban van vagy 30 játék, amiből ha talán 3mal játszottam. És sajnos mivel nincs sok szabadidőm, valószínűleg ez így is marad. Csak az olcsó cucc meg a fogyasztói társadalom megtette a hatását, és a "mi lesz ha" kérdésre reagálva befizettem szépen mint a katonatiszt. A semmire. Ezt pedig a túlképzett szakember a kiadónál 1:1ben leírja mint veszteség, mint ahogy a torrenteket is. Köze nincs az igazsághoz, de jól mutat abban, mikor meg kell magyarázni, miért olyan rosszak a mutatók. Ilyenkor a gyökerek voltunk helyett lehet mutogatni, eddig csak a torrentezőkre, most már a Steamre, a használtjáték piacra, stb. Ha csöpp esze lenne a tőkésnek, rég alávágott volna a sok marhának.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz maross #14383 üzenetére
sztem is helyén van, totál filmszerű, az hogy most nem kell a kis lábujjammal is keyeket nyomkodni engem nem zavar, látványos grafika és fizika (euophoria engine ismét villantott, minden hatással van mindenre, ott dobtam egy hátast mikor slowmo ugrásból fekvő állapotban a hulla rámdőlt és a test mindene reálisan simult, ráadásul ahol meglövöd az is számít, nem csak egy szimpla szkriptelt vacak..), sztori bomba jó, szereplők is a helyükön vannak, megvalósítás is tökély, méltó folytatás lett, pedig eleinte bukásra ítéltem mert nem tudtam ki az a borotvált fejű fickó, de ahogy lehull a lepel a sztori felvonultatással máris oké a dolog
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
ayo
veterán
válasz maross #15196 üzenetére
en probaltam de nem a hd verziot, az picit retro hangulatubb volt
valahogy nekem nem volt szimpatikus se a tortenet se a szereplok stb. - lehet tul igenyes vagyok ezekkel.amugy van benne egy ket poen meg jok a rajzok szoval ha szereted a click and pointot vegulis lehet elleszel vele.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Kareszovics
addikt
válasz maross #15345 üzenetére
Fogalmam sincs milyen megállapodás születhet ilyenkor. Nyilván valami pénzt kér a Valve, de ott van az is, hogy aki olvassa a hírt, hogy ingyenes Steam kulcs, és még éppenséggel nem regisztrált user, akkor Valve nyer pár új embert.
Remélem érthető voltam.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
csaba951
veterán
válasz maross #15345 üzenetére
Szerintem alapvetően ez nem plusz költség nekik, meg is mondom, hogy miért. A Steam nagy léptékekben gondolkozik. Egész biztosan van egy "beugró" pénz amiért a játékod bekerül az áruházba. Könnyen lehet, hogy ez az összeg magában foglal 50000-100000 eladott példány kiszolgálását. Ha nem volt pénzed reklámra, és a terméked sem hypolták fel a vevők, akkor lehet hogy ebből a csomagból marad egy csomó fel nem használt lehetőséged.
Szerintem ezt a darabszámot használják ki ezek a cégek marketing célokra. Ezek a "vevők" eddig sem vették meg a játékot (megtehették volna). A Steam-en pedig nem jelent semmi költségek a cégnek, mert az beugró csomagban már kifizette az árát.
Akik kapnak ingyen kulcsot azoknak az összes ismerőse tudni fog a játékról, ha elindítja. Biztosan páran megnézik, hogy milyen játék is az, hiszen valószínűleg nem hallottak róla a reklámokban. Ez viszont már bevételt generál mind a kiadónak, mind a Steam-nek.
A másik típus a különböző bundli-k. Szerintem ezeknél a Steam a jótékonyság jegyében lemond a jutalékáról, vagy valamilyen névleges szintre csökkenti azt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest