- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Źşë'
addikt
gondolom úgy értette hogy bányászatkor, mert akkor valóban annyiért dobálták őket
ebben az évben volt minden... de leginkább kibeb*** drága hardverárak, monitorok prémiumkategóriája is megtriplázódott, pedig jó lenne egy Asus PG348Q, de 400k azért drva érte... meg minden amire gamer cimkét aggatnak plusz durva felárral számolják, nagy tetvek lettek a gyártók!!! mind 1től 1ig
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
Gamersgate-n már beindult a fekete péntek, vannak jó árak itt ott, pl Postal 3 - 750huf, Little Nightmares - 2600huf stb
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz FunPro #117454 üzenetére
swről inkább meghagyom a kritikát azoknak akik rajta nőttek fel, nekem régen sem volt nagy kedvencem, sőt a fura külsejű lényegtől a hideg rázott... de az akkori célközönség sztem ma is megvan, azok akiknek (ma már szülők, de az is lehet h nagyszülők) újdonság volt a téma, és rabjául ejtette őket, meg rájuk ragasztotta az SW kórt - ahhoz hogy egy "tudatlan", nem ezen felnőtt korosztálynak eladható legyen a cucc, erre megfelel (és nem nevezném ezt a generációt pont ezért átlag 80 IQ-s célközönségnek) pont ezért kellene hanyagolni az ilyen témákat, mert jó volt egykorn, de manapság már csak muszájból kreált pénzszerzési lehetőségként lehet rá tekinteni
vannak jó filmek csak kevesebb, minden az eladható irányba halad, kb mint a játékiparban, ne kelljen már gondolkozni, elakadni itt ott, mert akkor leteszik és annyi volt a dolognak
mindez am megfigyelhető a humoristáknál/színészeknél, kihalnak a régi jó színészek, humoristák, kik jönnek helyettük?! ezt is sajnálom nagyon, jó kis szilveszteri műsorok, kabarék..
-
Źşë'
addikt
válasz ZsZso #117616 üzenetére
felhomályosítás ez jó, akkor nem lettél okosabb?
én is szoktam mérgelődni az ilyenen, beírják a kódokat, de annyi tisztesség nincs ezekben az emberekben hogy bebfögje h köszi b+ha kódokat írtok be érdemesebb előbb beírni hogy ki tart rá igényt, és csak utána szétosztani privátban, így legalább tudod hogy nem egy bot viszi el /szerk.: meg olyan ember aki nem tudja megköszönni
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
az internettel az egyik legnagyobb gond hogy nem jelzi ki hány éves az alany akivel sok esetben társalog az ember ill. jelen esetben olvassa az írását gondolom egy gyerek fejében megfogalmazódott dolog lehet amit teljes őszinteséggel írt le
-
Źşë'
addikt
[ON] topikban elkezdődött a szanálgatás jól látom?! (Thumbs Up)
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
van 1-2 kellemes vétel, pl Quantum Conundrum, Cold Fear, Brothers in Arms-, Half Life- és L4D részek
Ubisoft megint nem adott nagy akciót azokra a játékokra amik tervben vannak, Far Cry 4 még mindig 15€ 50%offban, Primal is 25€, pedig nem maiak
GTA5 is 24€ eddigi legalacsonyabb ár[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz vorosmarti #117782 üzenetére
nyilvánvaló, hogy az ifjabb korosztálynak több az ideje a játékokra |nyilacska>> különösképp az efféle kompetitívekre
fiatalon minden ember szeret versenyezni, különösképp kitűnni a tömegből - vagy sportban, vagy e téren, sztem ez teljesen természetes, innentől kezdve a játék sikere is mondhatni elkönyvelt
ennyi idősen még én is q3aztam keményen, több klánban - de előbb utóbb elnövi mindenki"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz vorosmarti #117792 üzenetére
ebbe a topikba ez így szokás saját tapasztalat!
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
mi annak a játéknak a címe ami ilyen picit szürreális világban játszódik, a "War" szó ha jól emlékszem benne van a címében, és a játékban fegyverrel kell kényszeríteni katonákat hogy adják meg magukat, meg blöffölni is kell benne az életben maradáshoz (valami ilyesmire emlékszem homályosan)
-
Źşë'
addikt
válasz MrTwister #117824 üzenetére
nem, ez ilyen tps game (am ezt is néztem mert valami ilyesmi név jutott az eszembe)
// szerk meglett, rosszul emlékeztem a játék nevére - "I Am Alive"
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
ezek után lehetne az összes fajta indie játékot egy lapon emlegetni vagy egy NFS-t akár DiRt-el, vagy Fuel-val pedig teljesen más más jellemzőkkel bírnak - most hogy a gta tps mégsem egy max payne - és kb a térkép az amiben különböznek, kvázi nem folyosón rohansz végig
-
Źşë'
addikt
nem tudja valaki véletlen hogy hol van most bundliban a "Tempest: Pirate Action RPG" dlc-stől?
-
Źşë'
addikt
ezer köszi mindkettőtöknek!
enchanced steammel még elszórakozok majd, nem engedi be firefox, de majd megsasolom miért nem, most nincs időm annyira rá
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Agyzuzo #118520 üzenetére
az én szemszögemből teljesen rendben van a sztorija (sztem komolyabb mint némelyik fő- mellék-küldi - szokásos menj oda, öld meg dejavu hurok feeling), ugye a lényeg a részletekben rejlik - én nem nyomtam el, élveztem/élvezem minden percét a gémnek - megérte az árát előrendelve, az már más kérdés hogy az extrák java része elég gagyi... nem tudom az ubi miért tért át ennyire a silány minőségű CE kiadásokra Far Cry 5 nél is táska meg pohár hmm
-
Źşë'
addikt
és ha nem PCX, ha nem Ipon akkor ti honnan vásároltok?
-
Źşë'
addikt
válasz bullseye #118593 üzenetére
ezért már én is sztornóztam kosarat náluk, enyhén röhejes hogy minden szart kiszámláznak szállításkor, btw most ingyenes náluk hétvégén a rendelés vettem már tőlük gépalkatrészeket még régebben, de most olyan semilyenek, a weblap az egy kész vicc - minden ömlesztve mint valami bazár
hardverkerrel nekem se volt még problémám, sőt nagyon segítőkészek voltak mindig is emailben, egyszer volt egy hdd gariztatásom, fejhibás volt - kattogott mint a veszedelem, és minden további nélkül cserélék (elég hamar), ellenben iponnál egy PSU gariztatásom elhúzódott 5 hónapig... khm
-
Źşë'
addikt
Aquánál is írják hogy ingyenes szállítás, csakhogy:
"A megvásárolt termkékeket, öt szaküzletünk bármelyikében INGYENESEN átveheted." ez most vicc?
-
Źşë'
addikt
de ami cicereg annak lényegében semmi baja, azon kívül hogy picit zavaróak - ez is elhanyagolható mikor az emberen ott a füles
szvsz azért bányászkártyák élettartama igencsak lerövidül, és akkor mit csinál az ember mikor gari letelte után szarik be a használt vga?! ez csak egy költői kérdés amúgy én sem vennék ilyen agyonstrapált vgat
esetlegesen jelentkeznek mikrolagok a játékokban ez miatt, meg a bosszankodás hogy mi nem jó..."Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz cyberkind #118987 üzenetére
engem leginkább a 2x nem fizetek a netért dolog tart vissza, (ps4 érdekelne, de..) aztán meg az is hogy olyan címek vannak tömkelegével melyek erősen manga meg fantasy stílusúak japán aggyal készítve, ezek tőlem nagyon nagyon messze állnak mondhatni minden téren - és akkor van az említett fps lock
1-2 cím akadna na de azért meg minek vegyem meg.. majdcsak egyszer összeolvadnak a konzol/pc vonalak"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz cyberkind #119013 üzenetére
igen, arra értettem, nekem a coop & multi játékok kellenek, enélkül nekem nem játék a játék
vermintide1-2, bf-ek, warframe, killing floor 1-2, dead island, dying light, gta4-5, god mode stb.
igaz utóbbival már régebben játszottam és nem is akkora szám, de nekem bejött - ezek közül van több is melyekkel napi rendszerességgel játszom
nekem konzol tényleg csak pár címért kellene, pl kitolni a h. zero dawn-t (bár gameplayekből nézve elég egyhangú), akkor ott van until dawn, last of us, beyond 2souls, uncharted, red dead redemption és kb ennyiill. még jut eszembe, engem még az irányítás is elriaszt a konzoltól, bár sok játékidő után biztos meg lehet szokni
-
Źşë'
addikt
válasz maross #119231 üzenetére
én még most is elvagyok a gtx970el, szinte minden simán elmegy vele 50-60fpsel fhdban hozzáteszem maxon, élsimítással nem számolva
#119226) tomsolo én asussal vagyok így- vgak ill. LG-vel anno tvk és odd-k -esetében természetesen én is a rossz tapasztalat után, bár szerencsére még gari idő lejárta előtt döglött be belőlük a cucc, LG-ből Flatron tv folyamatos szervizt igényelt ill még odd-s korszakból volt 2 meghajtó ami iszonyat szarul olvasta a lemezeket... de a legjava LG odd-vel ez volt a tapasztalatom haveri közben akkoriban - persze változnak az idők, meg megvan mindegyik terméknek a maga rossz szériája stb.. btw most egész jó monitorokat gyártanak(?!) kedvezőbb árú és remek tudású darabokról olvasgattam teszteket
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz ProEvoFan #119546 üzenetére
ez így van, nekem gtx970em van ami kb ~ 1060 szint, sok játékkal fhdben kimaxolva (aa nem maxon értelem szerűen) de 40fps felett játszom mindennel, AC Origins legalacsonyabb fps 41 - az átlag maxos grafival meg olyan 53-55 körül mozog még alexandriában is olyan 48az átlag - 144hz-es monitorral tükörsima minden! ennél több nem is kell én úgy gondolom
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
hogy teljes mértékben ki tudjam használni igen, de amúgy érezhető az hogy 144hz en megy még így is, totál sima minden game, kb olyan mint a g-sync - kevesebb fps-el egyre kevesebb értelme van, és ahogy hallottam 40fpsnél még van értelme alatta nem nagyon
-
Źşë'
addikt
válasz ooooobi #119694 üzenetére
huhh, próbálgattam huzzáadni, de a dlc oldalon semmit nem írt még pár napja... annyit olvastam h még vannak gondok a hozzáadással, erre ki is ment a fejemből és most meg már nem is lehet hozzáadni legnagyobb promocucc volt eddig
-
Źşë'
addikt
válasz ProEvoFan #120253 üzenetére
árzuhanás a bányászati árak visszaállnak, inkább írták volna azt hogy újra normalizálódnak
btw. én már biztos nem vennék 10es szériából vgat most már, akkor inkább már megvárnám a köv gent, de biztos az is borsos árú leszszvsz itt azok építhetnek pc-t akik azt részesítik előnyben konzolokkal szemben, és van rá egy kis rászánható gempájuk, de egészen biztos hogy ilyen árak mellett már most csökkentek az eladások.
Több ismerősöm is konzolt tervez új pc helyett ami érthető is... a high end cuccok ára emelkedett meg többszörösére, pl amit nem értek meg azok a 4k-s g-synces monitorok árcédulái, és persze a high tier vgakéemlékszem mikor 2000derekán összeraktam első saját építésű gépemet egy gf ti 500-al amit 13ezer forintért vettem, és jó volt mindenre! akkoriban is a ramok voltak drágábbak (18ezer volt a 256 mega, aztán lassan lehetett kapni 512megát is ennyiért) mellette meg volt egy amd duron procim 1,4ghzen, és ezt diákként spórolt pénzből vettem meg, most meg ha játékra akarsz gépet összerakni min 150ezer ha nem több az iszonyatosan megdrágult perifériáknak köszönhetően
-
Źşë'
addikt
válasz cskamacska #120281 üzenetére
diák fejjel másként láthattam/éltem meg, azt tudom h szüleimnek valóban húzós volt (más kiadások és lakáshitel miatt) az első konfig ami sulihoz kellett, és sulinet előnyei ide vagy oda, azért nem mertek vele élni, hátha nyakukba szakad még valami ami nem kellene
2. gépem nyári munka fizumból vettem és ha jól emlékszem akkor a proci volt (nem is 1,4es hanem 1,2es) sacc/kb 17-18ezer, asrock alaplap 19körül, tehát az egész gép olyan 70-80 ból megvolt monitor meg egyéb külső perifériák nélkül
(#120284) reelc 10-15ezer havonta? az nem kevés picit? én olyan 2002ben mentem el diákmunkára és emlékszem 86ezret kerestem 1 hónap alatt, ebből lett a duron 1,2es konfig gf 3 ti 500al, és 256 mega rammal, amivel far cry első részét gyűrtük, és ámultunk bámultunk, aztán ram mellé picivel később lett még 256 mega és fél gigával már kevésbé swappolt a cucc
(#120294) arty azt pontosan ott nem írtam hogy mikor, de most írtam, 2002 nyara volt ez kb.
-
Źşë'
addikt
válasz cyberkind #120320 üzenetére
sztem jobb lett mint a 13as persze ez saját vélemény, én szeretettel várom a CE-t remélem ebből is lesz szobros kiadás!
pont ma néztem a square enixes emailt h jön, aztán végigfutott a gondolat maga hogy TR maradt meg talán az egyedüli olyan sorozatnak amit szívesen látok folytatásként és rebootként, annyira el se cseszték, mondjuk itt is sajnos azok a konzolos jellegzetességek beleivódtak melyektől amúgy hányhatnékom van (monotonitás, harcrendszer-játékmechanika, túl könnyű-fejtörők nélküli talányok-már már ordít h mit kell csinálni és csak egy szefós nem veszi észre, szinte minden téren le van egyszerűsítve)//pfijj milyen ocsmány lett az ipon új dizájnja, te jó ég ez is egyszerűsödik hogy az is megtaláljon mindent aki egy 10 éves szintjén van
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
ebbe már sokszor belementünk am ... nézőpont kérdése, én nézőpontom az hogy ha pcre készülnének akkor tuti nem lenne ennyire alacsony iq igényű, cső gameplay (egyszerűen lesz nagyszerű) style sok játék... és ezekből billentyűzet egér kombóval sokkal több mindent ki lehetne belőlük facsarni (bár bill+egér kombót ugye játéka válogatja), nem is beszélve sli/cross normális támogatásáról és persze physx és 3D normális elterjedéséről... a konzol egy kiba nagy gát a fejlődés küszöbén már nagyon régóta - időről időre alacsonyabb teljesítmény - fejlődés hosszú távra tervezése miatt (hiszen a tech sokkal gyorsabban fejlődik), bár már kezdenek rövidülni a konzolok életciklusai - a pc master race 4k meg egyéb dolgok miatt
||
konzolra sose lesz progameplay sehol egy játék se nemcsak irányítás végett, hanem a benne rejlő lehetőségek és megcélzott közösségek végett se.. szinte az összes egy kaptafára készül, azonos igényekkel és amit fájlalok benne, h ezt kapjuk meg pc-re is, én ennél többet szeretnék , de ennek tükrében tudom h soha nem lesz itt komolyabb áttörés, ezt lehet érezni a megjelent címeken is, amiket kapunk portként és ez csak rosszabb lesz - erről beszélek... minek erőltessem ha egy 10 éves úgyse veszi észre, és miért erőltessem, tutira legyen meg az erő arra a 4kra is... nehogy szaggassonVermintide klassz játék lett, pcre készült, és ha picit nagyobb lenne a fejlesztőcsapat talán még sandbox játék is lehetett volna belőle, ami igencsak kiemelte volna az átlagból, bár a megvalósítás elég jóra sikerült (sőt sztem durván jóra -visszajön az a feeling), újrajátszhatóság szempontjából viszont megjön a monotonitás, de mégsem az mint mikor AC-ben huszadjára vadászol le egy bizonyos ellenfelet amiből szó szerint szarja a játék eléd az "ikreket" és az összes konzolos játékra igaz ez, lopakodj, az hogy kihasználd a környezet adta ill. engine adta lehetőségeket, olyan nincs... ||
ez személyes vélemény, nem muszáj vele egyetérteni
én baromira szívesen játszanék már vége olyan játékkal ami nem ismétli önmagát (természetesen sztoriban lévő elemekre gondolok itt), nem ugyan azokat a kinézetű ellenfeleket kell 2tárral fejbelőni, menj el a-ból b-be annyi különbséggel hogy csak a helyszín teszi színessé a küldetést, amúgy tökre ugyanaz... meg ostoba xp fejlődési rendszer segítségével kitolni a játékórákat - ez elveszi az igazi realitást - holott kezdetektől fogva ezt próbálják becélozni, csak mindig szarul
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
te aztán analizáltad még a jövő évezred játékiparát is persze azt tegyük hozzá saját szemszögedből és saját agymenésed stílusában nem csalódtam benned! hajrá, csak így tovább!
-
Źşë'
addikt
válasz sixpak #120383 üzenetére
nekem se jött vissza frankón megoldották a missziókat, és az egyik katonából ki másikba be spectate-t
talán annyi hogy lehettek volna picit komplexebb mapok is, hosszabb missionokkel (mármint chapterbeli részekkel)//huha vigyázni kell, arty preorderre buzdítja a népet, csak nem a spectre vagy meltdown van a háttérben?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Új ORAXEAT XL800 Gamer szék
- Csere-Beszámítás! ROG Gamer PC! I5 9600KF / GTX 1070Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD+ 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest