- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
pames5
csendes tag
A következő a problémám:
A gép bekapcsolása után felpörögnek a ventillátorok egy pillanatra, majd a gép kikapcsol. Kipróbáltam a táp cserét, kivettem a ramokat, a videókártyát, levettem az eszközökről a tápkábeleket, csak az alaplapra volt tápfesz dugva, plusz a procit nem piszkáltam. Ekkor is ugyanez volt, pillanatra felpörgött, majd azonnal leállt minden. Gondolom az alaplap szállt el, de szeretném mások véleményét is kikérni, mielőtt kicserélem.
konfig: abit kd7, amd athlon xp 2000+, samsung 512/400 ram, radeon 9800 pro, 400W codegen táp, lg dvd olvasó, pioneer dvr-108 dvd író, 40 + 80 gb maxtor vinyók, radeonon thermaltake passzív hűtés ...
plusz milyen alaplapot tudnátok ajánlani, ha az a ludas, én egy asus a7n8x -e deluxe lapra gondoltam.
Köszi a segítséget előre is! -
pschio
őstag
lehet megis a proci hutessel van valami! ma raktam ossze egy konfigot de az 1600os palominora egy nagyon ocska 400as cerkara valo ventit raktam nana hogy par masodpercre kapcsolt csak be es azonnal kilotte magat. elegge gyengen fogta magat a venti hat kicsit odaszoritottam. ekkor mar beootolt, biosban 67 fokos volt a processzor szedd le a hutot es rakd vissza ujbol hatha segit
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
-
Csaba_20_
őstag
Egyik napról a másikra történt a jelenség, vagy valamit változtattál és azután?
Tudom, hogy nagyon alap, de a +12V-os tápcsatlakozót rákötötted az alaplapra? Győződj meg a tápegység állapotáról, segítség hozzá(akkor is ha kipróbáltad másik táppal is): Bővebben: link -
pschio
őstag
nem mondtam hogy sipolt. megcsak nem is postolt csak azonnal kikapcsolta magat. ha a hutot raszoritottam akkor mar postolt es be tudtam lepni a biosba annyira hogy lassam 67 fokos a proci. mi ez ha nem tulmelegedes? mellesleg meglepodtem hogy ilyen kiralyul mukodik a hovedelem ennel a lapnal. asus a7n8x asszem ez a tipusa. es meg jo hogy mukodik mert akkor most kevesebb lennek egy 1600os xpvel.
[Szerkesztve]''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...