- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz darál0w #12839 üzenetére
Napokat!
hát nekem volt évfolyam társam, aki lenyomta a megfelelő idő alatt.. szinte mindig a saját hányásából kelt fel, és ment be, és mindig minden vizsgát lenyomott... Jó feje volt a gyereknek...
Sztereogrammák.... rá kell bandzsítani a képre, és kijön a 3Dés kép
(#12848) j0k3r! merre felé laksz?
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
Pálinkás Jó estét Mindenkinek!
- Árad -
-
pohár
félisten
Ááá, ő úgy mondaná hogy: ftüylúős brakcosta asddsasdsasa
Utólag isten éltesse Tomit is!
Ma meg Dr Ént!
na meg a kedvenc security-s csávónkatPulsar... naa ide is jöhet privi milyen főnök vagy te, ki tudja mit hoz az élet
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
-
pohár
félisten
-
buherka
addikt
válasz poffsoft #12872 üzenetére
Tudod jól hogy a csajok nehezen maradnak meg itt...mert állatkodunk, meg kissé nyers a humorunk. Ezt a nők nehezen viselik.
Ez kb. olyan amikor egy cicababát belöksz egy füstös kocsmába, ahol pasik vannakNem tudunk megváltozni egyetlen ember miatt
Csupor...na meg a kedvenc security-s csávónkat...na ez jól esett. Ezért nem leszel megverve a köv. talin.
(#12873) poffsoft...hát kb. már alig várom, hogy a melóba bringával járhassak. Nagyon durva benzinárak lesznek itt hamarosan. A bringa legalább olcsó és egészséges.
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
pohár
félisten
válasz buherka #12879 üzenetére
Húbazdmeg, netuddmeg mennyire megkönnyebbültem
Fatert meg pörgesd fel hogy gyártsa a narancsesszenciátGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz j0k3r! #12883 üzenetére
A tranzisztor három lábú ááállat, beforrasztom mind a három lááábat... (lakodalom van a mi utcánkba dallamra )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
buherka
addikt
Látom halvány fingod sincs, hogy mit jelent a "karcos" pálinka...
Egy pálinka akkor a legjobban "karcos", amikor frissen lefőzik és nem hagyják letisztulni (3-4 hónap) vagyis érlelődni. A karcosság nem csak az ízre utal, hanem a pálinka erőteljes szagára is. Amit enyhe ragasztószaghoz lehet hasonlítani. Sokan ezt büdösnek is hívják ugye, amikor először szaglásznak házi nedűt.
A karcosságot hordós érleléssel is lehet csökkenteni, valamint egy kis aranysárga színt is ad a párlatnak és ekkor lehet a legjobban érezni a gyümölcs zamatát a pálinkában.
Amit én vittem narancsot, az be volt érlelve...vagy fél évet pihent tölgyfa hordóban és azért is volt olyan finom illata és volt szép színe és egyáltalán nem volt karcos.De mostanában már keveset főz fater és ezért is lesz csak friss párlat, amit valószínűleg viszek.
Azért lehet csempészek is valamennyit hordóba...hogy legyen ilyen is meg olyan is...ki mit szeret.A nádudvari virslihez meg én vagyok a hülye, ugye...amit még most sem kóstolhattam meg a jóvoltadból
Viszont ha megint nem hozol...akkor menekülsz a szőlősbe...Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
veterán
Estét utak!
nem tudok aludni.. asszon kidobott a gépel, mert ő meg tudna aludni, úgyhogy száműzve lettem a nappaliba
(#12884) pohár A tranzisztor három lábú ááállat, beforrasztom mind a három lááábat...
ezmiezaszar? ez meg honnan jött?(#12886) buherka A karcosság nem csak az ízre utal, hanem a pálinka erőteljes szagára is.
az a jó, mikor olyan az szaga mint az izopropyl akloholnak[ Szerkesztve ]
-
veterán
a melóról:
húúúha... ez meglepő volt, hányan írtatok... ez azért nem annyira jó.
Szóval egy elektronikai multinál (flextronics) dolgozom, és NAGY főnök vagyok Vagyis szeretnék lenni... jelenleg csak termelés vezető (műszakvezető) vagyok. a meló:
szinte bárki jöhet operátornak. Nem igen agymunka és olyan 80-90 körül fizet
van a diagos, akinek elég jól kell érteni a PC-hez (főleg hardver) ő olyan 100-110 körül keres
keresnek még Technikus. elektronikai végzettség kell hozzá, na meg nem árt azért kicsit érteni is hozzá, ő olyan 130-160 k körül mozog
de kell a céghet mérnök szintén elekrtonikai ha lehet, 200-400
raktáros ha lehet gyakorlattal előny a targoncás jogsi 120-130,
műszakvezető gyakorlattal, 200-300
kintlévőség kezelő, (ezt csak olvastam bent valahol )
quality technikus alibi meló, kicsit érts a minőséirányítási rendszerekhez (iso, 5S, kaizen, stb) és olyan 130 körül van a lóvéaz operátor, diagos, technikus 2 vagy 3 műszakos
raktáros 2
a qa technikus mérnök, és egyébb rugalmas...
kb ezek vannakszerk:
van még egy-két egyéb nyitot pozíció, holnap (szerdán) ha bemegyek megnézem.ja, és mostanában elég sokat számít, hogy természetesen mindenki be van jelentve arra az összegre ami (amit leírtam az a nettó) és még mellé jár 9k kajajegy
[ Szerkesztve ]
-
veterán
jól eltüntetek.. mikor elkezdtem visszaolvasni még írtatok, azóta meg semmi
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #12887 üzenetére
GAMF-os nóta lenne, egy évet húztam le ott tavaly, istenem hogy én mennire szerettem azt a helyet, fáj a szívem hogy ott kellett hagynom
Ne tűnik rossznak ez a meló
Elektronikához konyitok, év eleje óta tanulom, a hardverekkel igencsak jóba vagyok, elektronikailag is
Ha jövőre elvégzem a sulit lehet hogy megkereslek, akkor már a kezemben lesz a technikusi papírjoker... ott a válasz
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #12888 üzenetére
szép napot....
ez nem baci..ez egy kib@szott vírus....már harmadszor vagyok beteg 2 honapon belül...1 hét betegség-1-2hét szünet...f.szom kivanmár...
egyedül maradtál estére
jo sok melo van....egyetemen félév passzívon vagyok, ha pesti lennék, jelentkeznék
(#12894) Pulsar mi ez a szar?
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs