Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantisz48

    őstag

    Sziasztok!

    A mai napom vásároltam egy Rapoo 8900P egér és billentyűzet párost. Beüzemeltem, láttam, hogy adtak mellé egy CD-t a driverrel, de elsőnek nem tettem fel, gondoltam kipróbálom anélkül. Hát az első levél megírásánál érdekes dolgok történtek, miközben elkezdte írni, nem jelent meg a szöveg, csak pár másodpercre rá. Utána amikor törölni akartam valamit, akkor is csak hosszú másodpercek után volt hajlandó törölni.

    Ekkor feltelepítettem a CD-n mellékelt drivert, utána minden gond megoldódott. Ellátogattam a gyártó oldalára, hogy van-e frisebb drivert, mert amit járt hozzá, az 2013-as volt, és már volt 2017-es is. Így hát azt letöltöttem, és feltelepítettem.
    Gondoltam majd a régebbi verziót befrissíti, de nem így történt, nem felrakta mind a kettőt. Ezért inkább letöröltem mind két verziót, majd utána feltettem a legfrissebbet, csak hogy nehogy valami gubanc legyen a 2 driver között. Elkezdtem felfedezni a felületet, első körben sikeresen megszakítottam a kapcsolatot a billentyű, egér, és az adapter között. De utána sikerült újra párosítani. Ezek után szerettem volna beállítani a gombokat, és miután kiválasztottam a listából az én egeremet (7800p) utána vettem észre, hogy a "Zoom" gomb nem "programozható" miközben a 2013 -as driverrel lehetett. Így hát gondoltam, rendben akkor visszateszem a régebbit, jó lesz az is, ha stabilan megy. És itt akadtam el, mert amikor el szeretném indítani a kezelőfelületet, akkor a következő hibaüzenettel kilép:
    "no rapoo wireless device connected application will close now" Pedig ott van. :O
    Van esetleg valami ötletetek, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy rendesen tudjam használni az egeret?
    Előre is köszönöm.

    Üdv,

    Zoli

Új hozzászólás Aktív témák