Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    Akkor egy kis segítségkérés :DDD
    Lassan eljutok odáig hogy az event pénzből vásárolni is tudjak egyelőre 1 autót, de persze majd többet is.
    Persze eddig is vettem, ha épp nem volt meg az adott eventhez kellő autó, de ez ugye vagy 1 konkrét autót jelentett vagy ha több is volt akkor egyszerű szimpátia alapján választottam egyet.
    Ezeket már el is kezdtem tuningolni, meg az eventekért járó (talán motorfejlesztés?) résszel is haladok és mivel már többet keresek mint amennyit költeni kell az autókárokra :C gondoltam lassan ideje lenne más autókkal is próbálkozni.
    Persze custom részben már próbálgattam párat, de kiváncsi lennék a ti véleményetekre is hogy melyik kategóriában, melyik kocsit ajánljátok vagy megfordítva a kérdést melyiket nagyon nem.
    A másik kérdésem meg az lenne hogy vannak használt eladó autók is. Egy részüknél látom hogy alapból van bennük valami sérülés, de ahogy elnézem a többiben csak x kilóméter van.
    Érdemes ezeket venni hogy spóroljon kicsit az ember vagy inkább az új kocsikat vegyem.
    Előre is köszi a segítséget :R

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák