Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Készülőben az Apple AirTag 2
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bord
csendes tag
Nálam is pixeles volt a megasztár néha pedig sima lakótelepi kábel tv van,de szerintem a háttérben lévő nagy kivetítőt láttam.
Van egy Samu 650 mpeg2-es tévém,hétfőn jönnek digit kötni.SD-ben majd tudom fogni az adásokat mert én úgy értettem a Digi írását sugároznak úgy is ,csak a HD minőséget nem tudom élvezni box nélkül.Mennyivel lesz jobb a digitális képminőség?
Boxszot majd később szeretnék venni mert eléggé drágállom,kevés a plussz tudása és nincs is,a boltokban meg elég gyér a választék,nem szeretném nagyon elkapkodni. -
bord
csendes tag
Samu bd-d6900 tulaj lettem úgy néz ki adókat szépen megtalálta net is van a kérdésem az lenne hogy kössem össze a tv vel dvd felvevővel.A problémám az ha az antenna kábelt a samu 6900ba rakom tökéletes a kép viszont a tvn (analóg) nézem az adókat szemcsések,ha a dvd felveveőn keresztül megy az antenna jel akkor jó (így is volt bekötve még nem volt blu-ray).Tehát a megfelelő antenna összekötés érdekelne (én splittere gondoltam)A gond csak az a tv előtt már van kettő.
Három szerkezet amivel meg szeretném osztani az antenna jelet:
TV samu le40a656
dvd samu dvd-hr773
blu ray bd-d6900hama antenna elosztót találtam de az sem jó
0-1000mhz
entkopplung ca.22dB
durchgangsdampfungca.3,5db
ez van rajta -
bord
csendes tag
válasz Kwisatzh #8902 üzenetére
1 A tévém mpeg2 és mikor vettem még Magyarországon nem is tudták mi lesz a szabvány
2 a Régi dvd felvevőt is hdmi kábellal kötöttem a tvhez
3 Mivel a feleségem nem egy távirányító zsonglőr,gondoltan az analóg tv műsor is legyen élvezhető
4 mivel eddig működött 10 percet nem tudom hogy vesz fel,ismerkedek vele,ráadásul van egy külső vinyóm amin vannak filmek,házi felvételek és ntfs formázású (ha jól tudom samu bluray fat32 re képes felvenni,próba még nem volt)
5 a régi dvd felvevőn is vannak felvételek amit a gyerek szokott nézni és idegesít ha sistereg mikor bekapcsolom és nincs bedugva az antenna kábel
6 úgy vettem észre eléggé gyengít az antenna jelen ha bluray antenna be és a kimenetéről megy a tv (szerintem ha a régi dvd felvevővel volt így bekötve és tvt használtam szebb volt a képe)
7 tudom,hogy vesz fel pont ezért vettem, meg média lejátszónak is és hogy élvezzem achd adásokat
8 érdekelne mi számít elfogadható jelerősségnek bit stb
9 köszönöm a segítséget -
bord
csendes tag
válasz Kwisatzh #8924 üzenetére
Pénteken remélem lesz időm próbálgatni,holnap sajnos meló van,most jöttünk dokitól bárányhimlős a gyerek.Közben megtaláltam a jelerősséget hol lehet megnézni 9x % körüliek.
Tavaly LG590 akartam venni,csak kari előtt nem volt sehol csak rendelésre,most meg edinél lement 60ra a samu és volt is.
Én nem akarok analógot,de az asszonynak egy távirányító is elég,kérdések tömkelege jönne az távirányító gombjai miatt,majd ha kiokosítottam magamat átnevelem őt is
NTFS-t látni fogja,azt nem tudom felvesz e rá.
Aztán a régit vagy eladom vagy az apósom elkunyerálja -
bord
csendes tag
Pontosítok
Mikor a tvt vettem szerintem Magyarországon még nem volt mpeg4 tuneres tv. Utána elkezdtek árulni mpeg4 DVB-T tunerral és csak később lettek "c" tunerú tévék is.Ráadásul talán még digi nem is volt hazánkban,a többi szolgáltató boxra kötelez (újabb pénzlehúzás,újabb távirányító,áramfogyasztó,stb) ,a DIGI meg nem ha nem akarok mozizni.
Digi következő nagy húzása az lenne ha a tv-be is be lehetne rakni a kártyát.
Majd megkeresem mikor vettem a samut. -
bord
csendes tag
válasz Kwisatzh #8950 üzenetére
NTFS felvétel az öröm az bódottá
Nem csesztetni a vinyót.
Arra is kíváncsi leszek én voltam e bárányhimlős,mert anyukám nem tudta megmondani.
Mindent kiadok a bluray tudásáról majd követelik a HD jóban rosszbant vagy a barátokat és nem marad hely F1 nek,focinak,meg komoly műsoroknak -
-
bord
csendes tag
válasz MaciLaci1970 #9019 üzenetére
Samsung BD-D6500 külső HDD-re vesz fel,nekem is ilyen van de még okosodnom kell belőle.
-
bord
csendes tag
válasz digikábeles #9022 üzenetére
A tévém egy régebbi samsung le40a 656 anyet+cet már tudja. Usb-ről csak zenét és képet játszik le,net csatlakozás nincs rajta.Eddig úgy látom a TV távirányítóját el is rakhatom a fiókba,mert nem nagyon lesz rá szükség ha digitális adásokat akarom nézni,stb.Wifi kapcsolatot már sikerült létrehoznom de még mappákat nem osztottam meg vele.
-
bord
csendes tag
válasz digikábeles #9022 üzenetére
Addig ma már eljutottam látja a telefonomat és a számítógépemet is.A telefon videóra lejátszáskor kiírja nem kompatibilis video,a számítógépen meg csak a video,képek,zene mappát látja,gondolom valami megosztási hiba van.A nod tűzfal is "szórakozik",mert bekapcsolva nem látja a számítógépet.
-
bord
csendes tag
Van egy samu 6900 Dvb-c tunertes bluray lejátszóm,hogy lehetne vele felvenni.A gond ott van ha rádugom az winyót formázni szeretné felvétel előtt nem engedi az eszközt ellenőrizni,működési tesztet végrehajtani Viszont vannak rajta filmek amiket nem szeretnék törölni róla,ha csinálok egy új patríciót szerintetek látni fogja vagy csak egy patríciót kezel?
-
bord
csendes tag
válasz digikábeles #10532 üzenetére
Ettől "féltem" ,1 terrás a winyóm és a többi ennél jóval kisebb,igaz nincs teljesen tele.Akkor még elgondolkodom egy 16 gigás pendrive-on és arra veszek fel.Van egy 8-as de már megint lemaradt a született fele mert már volt rajta F1.A múltkor meg a vége nem volt meg,mert EPG-vel vettem fel és fo* tv2 nem tud időben kezdeni így a vége lemaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Interactive Brokers társalgó
- Assetto Corsa Competizione
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazon Kindle
- Mazda topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Könyvajánló
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Samsung F22T370FWR - 22" Full HD 75 Hz AMD FreeSync HDMI DisplayPort
- Sony DualSense 30th Anniversary Limited Edition kontroller
- SZÉP ÁLLAPOT! Lenovo Thinkpad T490s, i7-8565U, 16GB/512GB, FHD/IPS, garancia!
- Lenovo ThinkCentre M93p AKCIÓ! i5-4590, 8/500 GB, Win 11, WiFi! /// + LCD + 3e!!! ///
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB 8GB RAM Dual
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest