- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
Először szerettem volna egy topikot nyitni,de mivel van hasonló témájú nem kockáztattam meg hanem itt szeretném felvetni a témát.
Az Efott-ot minden évben máshol rendezik meg.Idén Debrecenben.
Én elég messze élek ettől a várostól,de nagyon érdekel,nagyon sok szép dolgot hallottam róla.Most kivételesen nem csak az Efott érdekel hanem a város is ahol megrendezik.
Az Efott alatt éjszaka az ember bulizik,nappal viszont (már aki) nekivág és felfedezi a környéket.
Azt szeretném, hogy aki Debreceni,vagy ismeri Debrecent, elmonadaná hogy szerinte melyik a legjobb hely kirándulásra,étkezésre,kikapcsolódásra stb.
Mert például.
-Tényleg csak olyan étterembe menni az illető (jelen esetben én ) ami egy tőzsgyökeres Debreceni szerint nagyon jó hely mert nagyon jól főznek és nem is olyan drágán.
-Vagy ismerne egy kirándulós helyet ami nem annyira ismert mondjuk egy ''idegennek'' de nagyon szép.
-Múzeumok érdekességek,látnivalók amik nem jutnának az eszembe,mert annyira nem hirdetik őket.
Ezzel nagyon sokat segítene,minden Debrecenbe látogatónak(Nem csak Efottosnak )
Jelenleg annyit tudok hogy Debrecenben lesz az Efott a Vekeri tónál.
Ha jól tudom ez a központól 15 kilóméternyire van
A válaszokat előre is köszönöm minden túrista nevében aki ebbe a szép városba ellátogat
Köszönettel:
Gorlin -
gorlin
őstag
Köszönöm!!
Erre sem gondoltam volna hogy lehet csónakázni,biztosan nem hagyjuk ki a barátnőmmel
Oly : Ez nem ''árulás'' ha kinéz Efoot-ra,esetleg Egy Ph tábor,helyett/mellett.Főleg úgy hogy abban a városban lakik ahol megrendezik.
Ilyen egyszer van egy ember életében hogy a kényelmetlen sátor helyett csak kilép a házából és ott van az Efott. -
gorlin
őstag
Szia!
Vonattal az igazi,azon lehet Unicummal bemelegíteni (bár nem tudom mit szól majd a szervezetem hogy 350 km-en keresztül unicumot iszok )
A dorcas Campingbe ahol az Efott lesz úgy néz ki sikerült faházat foglalni,és elméletileg az ott van a fesztivál területén.
Úgyhogy idén nem lesz sátorozás(szerencsére)
xuldarKöszönöm szépen a részletes ismertetést,mindenképpen kipróbáljuk azt az éttermet.
Az előbb elfelejtettem megkérdezni hogy van e Debrecenben valahol szauna?
Az lenne a terv,hogy másnaposan jóvá tegyük alkohol okozta fájdalmainkat és elmennénk szaunázni.
Nem feltétlenül uszodába szeretnénk menni,hanem Hotel,panzió,vagy egyébb fittnes szalon ahol nincsenek olyan sokan és külön lehet fizetni a szaunáért(tehát ne csak a szállóvendégeknek legyen fenntartva)
Van ilyen nyugodt kúlturált hely valahol?(különben veszélybe kerül a buli,én a 3. napon már csak csökkentett üzemmódban tudok elindulni szauna nélkül )
Köszönettel:Gorlin
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
Köszönöm mindenkinek a kedvességet,és a gyors válaszokat!
Összegyüjtöttem, szerintetek mik a legjobb helyek Debrecenben.
Ha esetleg valakinek van még ötlete bővíteni a listát az nagyon jó lenne.
Az vekeri tóhoz elméletileg már a vasúttól megy a különjárat,ami a vekeri tónál fog letenni.
Ha nem nagy gond az egyes helyekhez oda tudnátok írni hogy tömegközlekedéssel a vasútállomástól hogyan lehet eljutni az adott helyre (persze ha nem nagy gond)
A legjobb,legkedveltebb :
Étterem:
-Casablanca étterem,Debrecen, Ótemető u. 3.
-Gyrosos,Oly Gyros a Víztorony utcá
-Kirándulás: ~20-22km-es túra. A Zsuzsi-vonattal (a Faraktár utcáról indul) ki lehet menni Hármashegyre, onnan pedig gyalog a Vekeri-tóhoz..
Útba esik a Halápi csárda illetve másik útvonalra esik a Panoráma étterem. Az út egy tó mellett is elhalad, ami közel esik a Vekeri-tóhoz.
-múzeum: Déri Múzeum, mellette a posta múzeum (Delizsánsz Kiállítóterem), Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum.
-egyéb: állatkert.
Sport,szauna
Termal and Welness Hotel a csónakázóval szemben
Ide még jó lenne pár lehetőség
Egyenlőre ennyi ,mindenkinek mégegyszer kötszönöm az eddigi hozáászólásokat!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Hibátlan Be quiet! Dark Rock Pro 4 (Intel 1700 / 1200 / 2066 / 1150 / 1151 / 1155-ra)
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- G.SKILL Ripjaws 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz F3-1600C9D-16GRSL
- SAMSUNG ODYSSEY 25" 1080P ADAPTIVE SYNC 1MS
- MACBOOKOK :)ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest