-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
válasz VoidXs #12211 üzenetére
Alap esetben azt mondanám, hogy amit a TCI-sek mondanak, azt sosem kell készpénznek venni, mert kb semmilyen magyarázatot nem próbálnak meg keresni a számukra furcsa szituknál, egyből rásütik mindenkire, hogy hacker. Viszont az is hozzátartozik, hogy erre én sem tudnék egyből logikus magyarázatot adni. Persze lehet, hogy tényleg ennyire "mákos sóska" vagy, de azért kifejtem bővebben:
1:23-nál mikor észrevetted hogy be fog jönni az ajtón, hirtelen odarántottál, de még az előtt, hogy megjelent volna.
1:51-nél (killcam ide vagy oda) ha normál spread-je van egy scarabnak, akkor 15 méterről no zoomban jó ha 2-3 golyó betalál egy tárból, itt viszont olyan volt, mintha minden golyó talált volna, még a bekapott találatok hangja is olyan volt, mint amikor nagyon telibe lőnek.
3:26-nál miután lelőtted a srácot, egyből rárántottál két olyan csapattársára, akik fal mögött voltak.Nem mondom, hogy használtál valamit, meg tudom, hogy a killcam is csal Crytek-éknél, de tény, hogy ilyen "furcsa" dolgokból nem szokott ennyi lenni egy körön belül.
[ Szerkesztve ]
Origin / Steam: Stanchore
-
Stanchore
senior tag
válasz VoidXs #12218 üzenetére
Nincs az infózással semmi baj, sőt ez bevett szokás az online multi gamegnél, hogy a csapattársak segítik egymást. A csapattársra rántást én úgy értettem, hogy a recordoló (ABFM) csapattársára, tehát két olyan emberre, akik neked enemy-ben voltak. Ezt nézte be Milánka is
-
Slystyle
őstag
válasz VoidXs #12221 üzenetére
Xtracar csak a kezdőket szereti levadászni. Ha megerősödik az ellen (1-2 jobb, veterán játékos érkezik), akkor egyből lelécel. Anno is úgy csinálta és ha mai napig játszik, akkor jelen esetben is ugyanígy fog cselekedni.
Így lett pár olasz srácnak C3-ban is 8-10-es K/D-ja. Csak az újoncokat verték lefele harmadmagukkal squad-ban, legOP-abb kasztokkal. Persze ha keményebb volt az ellen, akkor egyből ment ott is a lelépkedés a szerverről.
Továbbá a statisztika sose határozza meg, hogy ki milyen játékos, mivel a statisztikát befolyásolni elég könnyű. Ha egy xy ember megmutatja, hogy ő igenis kiáll (akár csapattal) nehezebb játékos/ok ellen és nem kezdi el őket oltani, ha esetleg vesztésre áll, mellé nem használ OP hulladék perkeket/kiegészítőket, hanem csak a tiszta skill és csapatmunka van a fókuszban, akkor beszélünk jó játékos/okról.
Persze C2-ben erre már nem sok lehetőség lesz, mivel az a ~100 ember szerintem már ilyen pub fan, néha leül játszani, kb 2 hétben egyszer pár körre (tisztelet a kivételnek persze).[ Szerkesztve ]
-
Stanchore
senior tag
válasz VoidXs #12229 üzenetére
Nem tudom, hogy lehetne bunda, azon a videón te vagy. Gondolom ez volt az az egy alkalom. Ha nem mutattad volna a saját videód, amiben pont ugyanezzel a no zoomban lövöldözős stílussal játszol, még azt mondom jól van, de abban pont ezt láthatjuk. C2-ben 100 emberből 1 játszik így, szinte only no zoomban, szóval elég könnyen felismerhető. ABFM tényleg egy gyökér, de ez esetben talán nem tévedett!
-
Slystyle
őstag
válasz VoidXs #12229 üzenetére
Játszani se tudnak értelmesen a TCI-sek, nemhogy megszerkeszteni úgy egy videót, hogy az más fegyvert mutasson. Igaz itt nem is az a lényeg. Ezt már több embernek elmondtam, de ha egy ilyen játékhoz ragaszkodik valaki, akkor ne csodálkozzon, ha ilyenek történnek. Rengeteg olyan játékos volt, aki meg volt gyanúsítva, egy része a közösségnek rábólintott, másik nem, a harmadik meg foggal-körömmel védte a gyanúsítottat. Egyszerűen nem éri meg bizonyítékot sem készíteni (nem mellesleg az összevágott videóid semmit sem bizonyítanak, bármely csaló kikapcsolhatja egy kis record-oláshoz, persze ezzel nem gyanúsítalak), mivel egy ilyen romlott játékban már minden rákenhető egy bugra, glitch-re stb.
Felesleges magyarázkodni amúgy, akár csalsz, akár nem, főleg nem a TCI-seknek. Azoknak mindenki csaló, aki akár 1 frag-el is többet lő náluk. Megalkották maguknak a kis világukat és ha abban zavart kelt egy személy, akkor onnan nincs menekvés, mert a "demokráciában" a többségnek van igaza, még ha ténylegesen nincs is...
Ha csalsz, akkor elég elszomorító, ha pedig nem, akkor ennyit a C2/3-ról. Egy ilyen játéknál már felesleges az ilyeneket keresni. A hivatalos szerverek már rég nem üzemelnek (max 1-2), szóval a szerverek már magán kézben vannak, egyénileg adminisztrálva. Ha egy admin bármi gyanúsat lát, úgyis kirak és nem fog hagyni fellebbezésnek helyet azt elhiheted.
Továbbá, az pedig te vagy a videón, bármit is állítasz. A neved nem tartalmaz olyan karaktereket, amelyeket helyettesíteni lehetne mással (nagy "i" betűt pl kis "L"-el helyettesíteni), így az account fake-elés kiesett a kosárból. Ha talán nagy "i" betű lett volna alapjáraton a nevedben, akkor ott az acc fake lehetősége, de így kizárt. Az acc lopás meg teljesen kizárt, bárki bármit is mond.
Én úgy vagyok vele, hogy aki csal, az vállalja is fel még ha csak ki is próbálta. Volt ugyebár egy esetünk még C3 kiadásához közel. Még C2-ben TGF-ezett hozzánk egy srác, fel is vettük, bár nem sokat járt fel hozzánk. Egy nap egy kedves fVic-es ismerősöm (aki még C2-zött) felhívta a figyelmem arra, hogy xy 90%, hogy tag hack-et használ. Mutatott bizonyítékot, mi pedig megkérdeztük az illetőt, aki bevallotta bűnösségét. Tehát legalább bevallotta és mi meg is váltunk tőle. Itt azzal van a gond, hogy sok csaló nem vállalja fel és a játék hibáival takarózik, amit sokan meg is esznek. Nem értem a logikát benne, ha én csalnék bármiben is, akkor büszke lennék magamra, hogy x embert felhúztam és elrontottam a játékát. Ennyire beteg természetesen nem vagyok és sose leszek, mert nem látom a csalás értelmét. Én a kihívást szeretem és ezért nem kell, hogy bármiféle előnyben legyek ilyesfajta programok használatával. Számomra a képlet egyszerű: nincs kihívás = nincs fun.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz VoidXs #12232 üzenetére
Jó kifogás sose rossz!
Egyébként te se tudod miket irkálsz, mert van klántagod a videóban -.-
És azt megnézném hogy vágsz úgy oda egy nevet mint ott van, te vagy az, fölösleges tagadnod.Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
VoidXs
nagyúr
válasz VoidXs #12245 üzenetére
Továbbá felvettem egy egész meccset, hátha valakinek maradt még kedve lecsalózni.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz VoidXs #12246 üzenetére
Mindenféle rosszindulat nélkül csak a tényeket konstatálva megállapítható, hogy itt hiányoznak a hihetlen no zoom killek, amiket a hisztis abfm vidiben láttunk. pl: 1:56-nál. Vigyázat!!! Itt már viszont rosszindulat következik.
Ha vki így tud lőni, akkor a mostani videódban mi történt veled?
Pl 3:11-nél a szerencsétlen ellenfél abba halt bele, /azon kívül, hogy 1 társad is lőtte/ , úgy körbelőtted, hogy megijedt.
Több ilyet is kitudnék emelni, de felesleges. Még annyi, hogy a c2 stat elég árulkodó tud lenni. Ezzel kicsit elárultad magad, mert a history menüt nézve a 4-5-ös k/d-k után hirtelen 1.3, 1.4, 1.2, 1.6....... a vidi is itt készült megerősítve Milant, hogy a vidik készítésére kilehet kapcsolni a csalást.
Az itt mutatott promovideós játékod nagyon gyenge, Stannel se állj ki, mert az életkedved is elfog menni...
Vissza is mondom részemről a 2v2 ajánlatot, mert vagy sárba lennétek döngölve, vagy "on-olnátok" a cuccost.
Lehet rám haragudni, nem érdekel, 700 óra játék után kilométerekről kiszúrom a csúnya dolgokat.
A téma nálam itt bezárult![ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Thunder82
aktív tag
-
-
banhammer
veterán
-
Stanchore
senior tag
válasz VoidXs #12387 üzenetére
Milánka agymenése
Korábbi gamenight-okon ezzel csinált ki mindenkit: itt 1:58-tól
-
banhammer
veterán
válasz VoidXs #12400 üzenetére
Próbád meg a routerben a port forward-ot.
Port forward
Kiválasztod a routered márkáját, típusát, a játékot és követed a leírtakat.Mondjuk legyen TP-Link, a márka TL-WR841ND, a játék meg a Crysis 2.
Az azért érdekes, hogy nekem nincs belőve a port forward és normálisan megy a C2 és a C3 is.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Slystyle
őstag
válasz VoidXs #12405 üzenetére
Ja, Scar+laser volt OP, mivel megmaradt az oldalazási sebességed ADS közben. Ezt a többség még megtetőzte egy Aim Enhance 3-al is és máris repkedtek oldalirányba az ellenfelek.
Scarab-nál ez nincs, viszont a laser-t csúnyán elrontotta a Crytek, mivel totál no-recoil-t ad a fegyvereknek, bár nem mintha olyan sok lenne amúgy is... -
mcsabee
senior tag
válasz VoidXs #12405 üzenetére
Fire rate, arra gondoltam, hogy egy golyót lő ki a ravasz meghúzására, rövid sorozatot lő ki a ravasz meghúzására, vagy állandóan lő, amíg ki nem fogy a golyó, amíg húzod a ravaszt. Úgy emlékszem, hogy a SCAR-nál ezt lehet állítani single playerben. Tévedtem?
Stay a while and listen...
-
Thunder82
aktív tag
válasz VoidXs #12423 üzenetére
Látod ebben 1etértünk
Érdemes letölteni de sok szerverre ne számíts ! Csalók kizárva, ritkán, tudom mert napi szinten vagyok fennt nem mint banhammer "kollega" napközben éri meg felmenni mert akkor nem vagyok fenn és veszem el az emberek életkedvét a játéktól, am+ yó céllővölde, érdekes yátékmódok, izgi menetek .- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
banhammer
veterán
válasz VoidXs #12428 üzenetére
A CoD-dal még nem játszottam, még olyan verzióban sem.
Anno a C2-t azért vettem meg, mert tetszett a játék olyan verzióban és a megvásárlásával támogattam a fejlesztőket.
A C3-at már a megjelenés előtt megvettem, nem bántam meg.
Aztán idővel megvettem az összes C variánst.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Bjørgersson
félisten
válasz VoidXs #12460 üzenetére
Hagyjad csak, ha a fejlesztőket ennyire nem érdekli a saját játékuk, akkor engem meg főleg nem fog.. Azért köszönöm!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz VoidXs #12462 üzenetére
Crysis.com-on regisztráltam tegnap, onnan nem jön a megerősítő mail. Ezt a GFacet megpróbálom holnap, köszi!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz VoidXs #12464 üzenetére
GFace-re simán tudtam regisztrálni, de azt meg nem fogadja el. Faszkivan.
(#12465) Thunder82: "Crysis.com-on regisztráltam tegnap, onnan nem jön a megerősítő mail."
-
Slystyle
őstag
válasz VoidXs #12478 üzenetére
Bármilyen speciális karakteres nevű embernél a speciális karaktereket aláhúzással kell helyettesíteni.
Pl.: M@ui_H@waii - M_ui_H_waii (mellesleg ő volt a C2 leghíresebb csalója)Viszont ha lenyitod a konzolt és látod, hogy xy ember megváltoztatta meccs közben a nevét (akár többször is), akkor nem megy a votekick rá, csak admin tool-al lehet kirakni IP alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs