-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Én meg szenvedhetek ezzel a jó géppel
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Gyuri27
félisten
Sziasztok. Gyerekek (egy) problémám lenne. Inditok egy új szervet. Dedikálva: nem. Betölt viszont viszont csak nézelödöként enged be. Ez mitől van? Hogy lehet megoldani?
Másik verzió, inditás dedikálva lan. Kilép a játékból megjelenik a konzol. Inditom a multit, csatlakozás, kiválasztom amit kell. Betölt és megint csak nézelödöként enged be. Mi a szent sz.r ez? Érdekes módom amíg neten nem multiztam ez az opció müködött rendesen.
Továbbá. Hamachit használ-e valaki? Ha igen a beállitásokról írhatna pár szót. Megköszönném. A játék (mielött fölmerülne a kérdés) origi.
Az ötleteket előre köszönöm.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Pubszon
veterán
válasz Gyuri27 #6719 üzenetére
Én is ha csinálok szerver, így jön be mindig(a kép is az enyém).
És mindig lehet normálisan játszani, CSAK!!!
Nem egérrel kell csapatot választani, hanem számokkal, de nem a numpadon.1. Auto
2. Angol/Orosz
3. Német
4. NézelődőPróbáld ki, sztem menni fog.
Azt, hogy mitől van így, nem tudom, de nem is fogok utánajárni, mert nem ér annyit.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
-
Pubszon
veterán
Az xfire az szerverkereső, de ezt te is tudod.
A hamachi, az meg egy internetes LAN emulátor program. Tehát ha a hamachi hálózat működik, lesz egy hamachis IP címed, és ha csinálsz egy szervert LAN-ba, akkor ezáltal az IP által lehet hozzád csatlakozni.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
enjoy018
tag
Sziasztok!
Én egy hete kezdtem CoD-ozni neten, eddig azt hittem, hogy a multi valami szar meg fos meg gyerekeknek való, de NEM! Egy élmény... adrenalin meg minden! Azóta függővé váltam! Kelemesen csalódtam! Nekem csak annyi gondom van, hogy engem állandóan lefikáznak az X éve játszó játékosok, hogy menjek inkább üres szerverre és ott gyakoroljak, pedig szerintem nem játszok rosszul, mindig kitartok a középmezőnyben! Esetleg nincs valami ilyesmi szerver X-en, ahol az "újak" gyakorolnak?
Más: nem tud valaki megoldást, hogy miért nem indul a CoD4 nekem multiba? Haver javaslatára PB-t frissítettem, de nem segített! -
pr1mzejEE
addikt
válasz enjoy018 #6726 üzenetére
Hát nem nagyon vannak elosztva a szerverek, hogy ide a kezdők, ide a jók jöhetnek. Minden szerveren átlagban megfordul 1-2 jó játékos ez ellen nem lehet mit tenni. Én inkább azt javaslom, hogy kapcosld ki a játék közbeni chatet, hogy ne lásd a sok 'hunhájg' oltásait és menj fel minnél jobb szerverekre, ahol eleinte meghalsz az nem baj, de addig is nézheted a jobbakat és tanulhatsz tőlük. Ez csak 1 személyes tanács/vélemény nem muszály megfogadni, te döntesz
-
Gyuri27
félisten
Jah nekem is ez. Viszont a problémámat megoldották.
enjoy018: játsz ahol akarsz. Nem érdekes, hogy "low" vagy. Soha ne csítelj ez a lényeg. Oltás: azok akik ezer éve nyomják (napi 4-5 órát) és 250-n fps-n azok pro-nak mondják magukat, szarj rá. Magadhoz viszonyitva nézd a fejlödést.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Ice!?
őstag
De milyen világ már ez? Ha valaki jobb a másiknál átnevezi magát? Istenem.. Ez a magyar pub egy szégyen! Először anyázik, utána meg majmol.. Szánalom..
Pubszon: Tévedtem. Köszi az infót.
Amúgy csimav kolléga szervere tényleg nem rossz. Már csak egy fps korlát kell és kész.
[ Szerkesztve ]
-
csimav
őstag
Hali! Vki leirná hogy hogytok magamnak villogó,változó nevet?
Jah és hova tudnák feltölteni 175 MB os fragmovie-t?
[ Szerkesztve ]
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Ice!?
őstag
Olyan félig-meddig teljesen off... Csak ne hüljünk ki.. És, hogy ne unatkozzatok.
-
Pubszon
veterán
Színes, animált név készítése.
1. A Call of Duty 2\main\players\usernév\config_mp.cfg fileba írjuk be ezt a sort: bind 9 "exec name" . A name helyett bármit írhatunk, de ajánlatos ezt, mert ezzel írom le a készítést. A 9-es azt a gombot jelöli, hogy melyik gombra kezdődjön az animálás, tetszőlegesen beállíthatjuk egy másik nem használatos gombra.
2. Készítsünk a jegyzettömbbel egy name.cfg filet, amit majd elmentünk a Call of Duty 2\main mappájába.
3. És végül készítsük el a nevet, ami nagyjából így fog kinézni:
Ezt megkönnyíteni, itt van egy program.
A wait 30, az azt jelenti, hogy mennyi ideig mutassa azt a nevet, ms-ban.
Ha a szerkesztés kész, mentsük el a name.cfg file-ba.set name ^1c^2s^3i^4m^5a^6v
wait 30
set name ^2c^3s^4i^5m^6a^8v
wait 30
set name ^4c^1s^2i^3m^6a^9v
wait 30És ezzel készen is volnánk.
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
pr1mzejEE
addikt
új xfire címet csináltam magamnak, akit esetleg érdekel írjön egy privit. Sajnos muszály volt
-
pr1mzejEE
addikt
Na újra lett rakva a gép. Viszonylag gyors (képességeihez képest) fél éve nem volt leformázva szegény. Pinget kivéve minden klafa. Ice köszi az Avastot felrakom, kipróbálom.
Nagyon leállt a totyik
-
csimav
őstag
Hali! Pls help! Újratelepítettem a gépem.. Xp Sp1-> Sp3-ra és CoD2 be csak 120-150 az fps em.. csak ha felfelé nézek akkor ugrik fel kicsit 333-ra.
Mi lehet a baj? CoD2 reinstall megoldaná?
THX.Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
pr1mzejEE
addikt
Nekem meg mostanában hirtelen lemegy egy fél percre 30 fps közelébe és nagyon rossz :/ Meg fps laggom is van
-
csimav
őstag
Hali! Az fps-central ról mik a véleményeitek?
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest