Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    válasz Csoffadalom #9010 üzenetére

    Nem jog kell hozzá, hanem lehetőség és a lehetőség adott. Az Activision vagy épp hogy hívják a fejlesztő csapatot ugyanúgy nem tett a programot használók ellen semmit, mint ahogy a kemény csíterek ellen sem. Az egyik oldal továbbra sem fogja megkedvelni azokat, akik használják ezt a lehetőséget, míg a másik oldal egy-két tiltakozó miatt nem fogja abbahagyni a használatát, meddő, elméleti és erkölcsi vita az egész. Ha gyakran lennék host, akkor én is használnám egyébként a csíterek ellen, mert a hócipőm tele van már velük. Ma csak 2 ilyen lobbyba kerültünk, az egyik aimbotos csűrhét demoban le is győztük, számukra a stat fontosabb volt a győzelemnél.

    A killstreak kemp ellen a leghatásos módszer a black ops-féle killstreakrendszer volt, amikor is hiába vártad ki, míg valamelyik killstreakkel összeszedsz pár killt a következőhöz a killstreak által megölt emberek nem számítottak bele a dologba. Ez az egy szerintem igazságos volt, nekem már az mw2-ben sem tetszett, hogy ha olyan volt a map, akkor egy harrier megszerzése után senki sem állította meg az embert a harrier által szerzett killekből következő ac130-cal elért nuke megszerzésétől.

    @wwenigma: A belinkelt képek azok mit akarnak alátámasztani?
    Biztos pár wowos kínai farmolót ráállítanak a témára, akik 10 centes órabérért írtják a gyomot. Igazi 21. századi megoldás.

    [ Szerkesztve ]

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák