- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
Elromlott a nézetválasztó színe. (Mobilon, Chrome és Firefox alatt is.)
Xiaomi 13T
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #23952 üzenetére
Safari is csatlakozik a jelentéshez: [kép]
-
sasNAXO
aktív tag
A mentett kereséseim oldal 2,5+ hónapja HTTP 500-at dob.
debug kód: WLUudVQviEy4OyBGHFlXw9P
Eladó cuccok: AXP90-X47, Sangoma A108E
-
-
Balint001
újonc
Van egy jelentésem amit sikerült megoldani és azt írtátok hogy válaszoljak rá ha megoldódik de nincs ott válasz gomb, legalább is a megszokott helyen nincs
Most csinálok először ilyet, de nem tudom hogy ez hiba vagy csak máshol kell válaszolni rá, segítsetek légyszi!Tb.
-
-
headhunter
addikt
válasz Viktor0610 #23945 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz headhunter #23962 üzenetére
Oldalanként tárolódik, hogy melyik változatot használod.
Lényeg, hogy a böngészőben legyen kikapcsolva az asztali nézet, a Prohardver fórum pedig legyen reszponzív nézetben, akkor fogod megkapni a "mobilos" nézetet. Ha úgy sem jó, akkor próbáld meg törölni a sütiket.Amíg ezt látod alul, addig nem fog jól működni, csak reszponzívban.
Harrrr!!!!
-
johnnybe
csendes tag
Srácok ez hogy állítanék be új email címet a 20 éves freemail helyett, de csak úgy tudok ha a régire (amire nem tudok már belépni 10 éve ) külditek ki a megerősítő emailt ennek mi az értelme áruljátok el legyetek kedvesek mert ez így nonszensz. Nem tudok hirdetést feladni mert ahhoz is kell a régi emailre küldött megerősítés és sakk matt.
-
MODERÁTOR
Apróság, de jelezném, hogy mobilon a Logout esetében nincs szinkronban a címsor és az oldal felső részének színe.
Logout:
Mobilarena:
Xiaomi 13T
-
addikt
válasz headhunter #23967 üzenetére
Kis érdekességként annyit teszek ehhez hozzá, hogy reszponzív nézetben a böngésződ szövegnagyítása segítségével is képes lehetsz hol “asztali”, hol “mobilos” nézet között váltogatni.
Igaz nekem iOS és Safari alatt, de nekem így néz ki alapból 100%-os (alapértelmezett) nagyításban az oldal:
[kép]
Ha átpöccintem 115%-ra, akkor meg így:
[kép] -
nagyúr
Profilképemre kattintva Vásárlásaim menüpontnál ez a kép ugrik elő: (cicát lehagytam a screenshotról)
kód MjnrQAJAHbr_Nkgl7i03RBC
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
asdf_
veterán
Android tablet, Chrome böngésző, régi hozzászólásszerkesztő: ha hosszabb a hsz, mint az ablaka x sor, akkor nem tudok scrollozni benne és nem működik a scrollbar sem, ha 15 soros az írás, akkor ctrl balranyíllal lehet szavanként a hsz elejére vagy végére jutni. Nem rég vettem észre, friss cucc lehet.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #23968 üzenetére
Most nézem, a Mobilarena esetében sem ugyanaz a szín, de nem akkora az eltérés.
Xiaomi 13T
-
donmackó
addikt
Az utóbbi időben sokszor csak ennyi jön be az oldalakon:
[kép]Újratöltve az adott oldalt betölt, de az oldal tetejére dob és így nem tudom honnan kezdődnek az új hsz-ek. Reklám blokkoló nincs, Edge 129.0.2792.65 Android
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
MODERÁTOR
-
donmackó
addikt
válasz Viktor0610 #23975 üzenetére
Nem csak topikokon belül csinálja, hanem képes a fórum kezdő oldalára is ezt adni [kép]
Egyértelműen valami betöltési hibáról lehet szó.Ezt csak így itt hagyom ;)
-
nagyúr
Barionnal Premium negyedéves befizetési kísérlet! 131.0 (64 bites) Firefox
Frissítettem, most firefox_131.0.2+linuxmint1+wilma_amd64.deb, de ezzel se megy!
ePEucIN3mtB-0IPbR6grMlb
Most már továbblépett a Fizetés gombra kattintva, és ezt látom:
De ettől függetlenül semmi nem történt, Barion egyenlege is változatlan.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
-
MODERÁTOR
-
Betoma88
újonc
Sziasztok!
Hirdetést szerettem volna feladni.... Kaptam egy hibakódot, amiben ez a link szerepelt:
[link] -
félisten
Üdv!
Nem vagyok benne 100%-osan biztos, hova kellett volna ezt posztolnom, de mintha egy probléma bújna meg a képen. Ugyanitt szintet lépett a HA-s felhasználói élményem.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
joey04
titán
Hali!
rendszer mac os, böngésző firefox. minden a legfrissebb. korábban volt-e nem tudom, mert most kezdtem el használni, eddig chrome-ot használtam.
2 hiba van. az egyik, hogy amikor egy topikban az új hozzászolásokra nyomok, nem oda ugrik ahova kellene, pedig az url stimmel. Nem a szokásos nagy képes topikokban jön elő a hiba, és nem is mindegyiknél.
a másik az új logoutnál jön elő, egy ilyen scroll bar jelenik meg idokolatlanul, ott minden írásnál jelen van, mutatom a pléldát:
-
Gyurka6
őstag
Szevasztok!
Tableten (asus) nem tudok asztali (sem) nézetet beállítani,
mostanáig működött, legalább is most semmire nem vált.
Telefonon (oppo) még asztali a nézet, nem akarom megnézni, hogy vált-e másra...[ Szerkesztve ]
Gyurka
-
MODERÁTOR
-
Gyurka6
őstag
-
MODERÁTOR
-
Gyurka6
őstag
válasz Intruder2k5 #23993 üzenetére
Köszi! Mondhatnám eddig működött...
Jobban örölnék, ha nem kellene kikapcsolni a böngészőben, így majd más oldalon kell bekapcsolni gondolom.Gyurka
-
MODERÁTOR
-
válasz Gyurka6 #23994 üzenetére
A mobil böngészős "asztali nézet" oldalanként külön állítható a böngészőkben. Ha mégsem, ott valami nagy baj van. A mobilos "asztali nézet" a böngészőkben egy eléggé kókányolt megoldás, rengeteg megoldhatatlan problémát okoz, lehetetlen leprogramozni rá támogatást. Gyakorlatilag arra való, ha valami nagyon régi oldal nem működik jól.
[ Szerkesztve ]
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
Gyurka6
őstag
válasz Intruder2k5 #23995 üzenetére
Telefonon ment tegnap, csak még -et írtam megy helyett, azelőző hsz.ban, a tableten most tudtam váltani asztali nézetre.
lezso6:
Eddig jól működött a tableten, tegnap nem váltott át, most is úgy, hogy kikapcsolom az asztali nézetet a tableten (a Moderátor írta) és az oldal alján választom ki. Viszont most másik cég oldalán vissza kell kapcsolni a tab. asztali nézet -étGyurka
-
MODERÁTOR
-
válasz Gyurka6 #23997 üzenetére
Én úgy látom, hogy Chrome-ot használsz, ott oldalaként függetlenül állítható a böngészős asztali nézet. Amit itt ki kell kapcsolni, mert gyakorlatilag felülbírál mindent, így pl az oldal láblécében lévő gombbal hiába próbálsz nézetet váltani, a böngésző felülbírálja. S ez technikailag nem is kerülhető meg.
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
félisten
Logout-n nem működik rendesen a kép beillesztése funkció. Magát a képet beszúrja, de nem kattintható(fölé vitt egérkurzor nem változik meg, nincs link), nem jeleníti meg nagyobb méretben, aztán még nagyobban.
Most cseréltem le a régi eredménytáblázatot és nem jó.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest