Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pista0001

    addikt

    válasz lezso6 #13698 üzenetére

    Kipróbáltam, valóban, de pl egy sima oldalfrissítéssel sem kezdődik elölről a dolog, tovabbra sincs fókusz. Deviszont...!

    Az elsőnél a megse gombra eltűnik simán a szerkesztő, a későbbieknél elsötétül a kép, és legfelül megjelenik egy megerősítést kérő ablak. Ez a fókusszal ellentétben "újraindul" frissítéssel, tehát az oldal újratöltése utáni első alkalommal simán bezarja az üzenetszerkesztőt, a másodiktól jön a megerősítés kérése.

    Más téma, nem tudom, hogy mennyire függ a böngészőtől, ês mennyire magatól az oldaltól. A fórumban dupla koppra a régi verzió a középső hasáb szélességére nagyított, ami ugye pont jó, tökéletesen követhető a fórum. Az új verzió a középső hasáb szöveges részének szélességére nagyít, tehát az avatár, és ezzel együtt a hozzászóló neve és a hozzászólás sorszáma nem látható, így ebben a formában követhetetlen, kézzel kell módosítani a nagyításon (vagy alapból úgy kell nagyítani, nem dupla koppal, ami azért csak macerásabb kicsit....)

    Utóbbi akkor áll fent, amikor éppen asztali (3 hasábos) verziót kapok, a mobil (2 hasábos) változatnál a szélesség jó, csak épp el kell húzni egy kicsit, mert nem a hasábot teszi be középre, hanem simán az oldal középvonalán marad.

    Ráprobaltam az egyik hírnél, ott az eltolás jó, viszont ott is sokat nagyít, a kepek már kilógnak, a szöveget meg újratörfeli a böngésző. Olvasható, de nem élvezhető így, szintén bele kell nyúlni utólag.

    Android, Opera

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák