-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz Soulfly842 #22426 üzenetére
Nálam az az érdekes, hogy többször is volt a rendelt 4. cipőm a méretben készleten és mégsem jött (most meg már nem található még az adatlap sem). Szerencsére azt kaptam meg, amire ő érvényesítették a kedvezményt és utánvét miatt így csak azért fizettem, ami itt is van. Ha most ők nem teljesítik a másikat, akkor nem felelek meg a kupon követelményeinek és kiszámláznának még 7500öt vagy mi? Sajnos nagy lett pont az enyém, szóval mégsem jártam olyan jól, mint járhattam volna.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #22426 üzenetére
Nyertem, bár egy kis nyügömbe került, de elkészült a javított számla 4990-ről, GLS-nek átadva
Kérdezzem meg tőlük, hogy a sok nyügömért, amit vesződtem ezzel, egy kupont nem akarnak-e még adni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest