- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Methionyl #131861 üzenetére
Mi Oxford mellett elunk a Cotswolds-ben...szep taj, kedves emberek nyugalom.
Londonba nem mennek semmi penzert.
Hogy miert jo meg itt lenni? Ha itt lennel aztan hazalatogatnal meglatnad...mikor az utlevelellenorzesnel az unott pofak fogadnak, a boltban a a penztarosno unott utalkozo feje, meg a panaszaradat mindenkitol hogy minden szar.
Aztan jottunk visszafele, az itteni repteren az utlevelellenorzesnel mosolyognak, megkerdezik a gyereket nyaralni voltunk es merre, "o magyarorszag voltam ott szep hely", stb.Mellbevago volt most a kontraszt mikor hazalatogattunk.
Persze en csak a mi kornyekunkrol tudok nyilatkozni.A masik a mutyi...otthon mindent feketen kell meg papir nelkul, meg oldjuk meg zsebbe...es ra is vagy szorulva kulonben nem elsz meg.
Itt lehet egy vallalkozast tiszta feheren vinni es megelsz. Jelkemzo edfig egy embert kert volna itt tolem suskus szamlat....egy itteni magyar...nemet mondtam termeszetesen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest