Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
Anti Ér abációzus pedig csak egy laza körnek indult
Origin: p0rch_m0nk3y
-
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz warmonger441 #47205 üzenetére
"Macro: veszítesz a tűz gyorsaságból, valamint a recoil adta előny (2 találat után én hagyom h testről felrántsa fejre.....) nem tudod kihasználni. A macro miatt veszítesz a report rate-ből, ami megint csak hátráltat"
ez igaz, de pl. ha nagyon távolra kell pontosan lőni, akkor kibaszott nagy előny a macro, közelre meg reflex szituációkra meg recoil control... szóval igen is nagy előnyt jelent, csak nem mindig kell használni
"valamint csak nagyon lassú egér beállítással működik..."
ez hülyeség... bármilyen DPI-ra meglehet irni a macrot, és nem is kell hozzá nagy tudomány
na meg hogy ESL-en szürik a macrot jo vicc
(#47207) VAN der BOSS
és tényleg[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz devilinsid3 #47452 üzenetére
csak itt olyan emberkék csalóznak le másokat, akikkel még nem is játszottak, vagy látnak egy videót és az egyén rögtön makrós, úgy hogy azt sem tudják mi az
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
az mi már, hogy egy RPG-től csak disabled lesz a Venom? ma kétszer is megesett, igaz az egyikben csak egy ember ült, de a másik fullon volt :/
ja meg a tanklövegtől is...Origin: p0rch_m0nk3y
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz emiki6 #47507 üzenetére
gondolom te is nagyon díjaznád, ha a te tankodat javelinezné szét egy csapattársad miközben javítod
ha javítanom kell a tankom vagy csak reactiveot visszarakni és körülöttem van 1-2 csapattárs, inkább visszavonulok a francba, mert tuti vagy szétlövik vagy beszállnak a retardáltak, sajnos ilyen a publika másik meg múltkor heliztem, de beszállt mellém gunnernek egy WK-s, mondom jó megyek vele egy kört nem szállítom ki (mert volt egy haver gunnerem), erre mikor kiszállt a TV-ből kiugrott véletlenül a heliből, visszamentem a bázisra a haverért, mentünk pár kört kilőttük a helit meg az AA-t de egy igla ledisabledezett, visszamentünk bázisra javítani erre kilövi a fasszopó WK-s RPG-vel... utána meg egész végig a bázison lebegtek..
[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz kriszpontaz #47513 üzenetére
kiszállsz és hegeszted azt az oldalt 5-10 másodpercig amelyikről lejött, a lényeg az hogy 100%-os legyen a jármű, mert csak akkor tudod visszahegeszteni
ja meg ha más hegeszti szállj ki meg vissza mert csak akkor mutatja a HUD hogy fent van, bugosOrigin: p0rch_m0nk3y
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz gyuribácsi88 #47538 üzenetére
kerüld a magyar szervereket!
(#47544) gali777
bizony ám[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz gyuribácsi88 #47545 üzenetére
milyen játéktípus és map érdekel? és hány fős?
ha még nem játszottál ezzel az elején nehéz dolgod lesz, mivel már nagyon sok tapasztalt játékos van, te meg azt sem fogod tudni először, hog honnan lőttek le
[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz gyuribácsi88 #47551 üzenetére
csak infantryra vagy kiváncsi? mert ebben a játékban vannak ám járművek is...
de ha ilyen COD-os mapokat szeretnél, akkor Close Quarters DLC pályáit ajánlom (Ziba Tower, Operation 925, Donya Fortress, a 4.nek már nem tudom a nevét meg szar is) Conquest Domination módban
vagy ha egy kicsit Battlefield-esebb érzést akarsz, akkor pedig Grand Bazaar, Seine Crossing ezek városi mapok
de az igazi Battlefield az a Caspian Border, Operation Firestorm, Kharg Island járművekkel Conquest Large módban (az elején ezeken a pályákon fogod igazán azt érezni, hogy most ki kivel van? itt nem úgy megy hogy gyere buci megeszlek)
ja a Metro-t kihagytam 64 fős norules móddal, az egy külön állatfaj[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz DeadMeat #47558 üzenetére
én csak a kedvenceimet említettem, mostanában nem veszi be a gyomrom azokat a mapokat :S
End Game-ről meg ne is beszéljünk, mert az úgy szar ahogy vanviszont Alborz Mountains nagyon bejövős, talán a leghangulatosabb pálya a Bf3-ban
[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz gyuribácsi88 #47576 üzenetére
nem kell képeket készítened a körről, elég ha a battlereportot belinkeled
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz devilinsid3 #47612 üzenetére
az iglás nem veszély a helire vagy jetre jöhet 5000 iglás, a heli kinyomja az ECM-et bemegy egy hegy mögé vagy felmegy a magasba és leírtja őket, a jet meg legyorsulja, ennyi
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz devilinsid3 #47638 üzenetére
egyáltalán nem ülök a kezdőn vele, az igásokat fél pillanat alatt meglehet találni és kinyírni, párszor kinyirod és el is megy a kedve tőle, az más kérdés hogy ilyenkor jön az hogy beleül a jetbe és jön rammelni
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
a napokban elkezdtem jetezni de az is úgy jó csak ha egy ismerős van a másik jetben, mert tudjátok egymást segíteni a dogfightoknál, már egész jól mennek a fordulások hangulatos tud lenni a dogfight, ha nem egy 100 service staros jetes ellen megy az ember
tudom hogy te is nagy AA-s vagy, tegnap kb negyed órán keresztül küzdöttem Firestormon egy jetessel, mert felettem körözött és nem láttam rá, 1-1 lett a vége mert el kellett mennie, jó kis küzdelem volt
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
csak a tankoktól félek olyankor, de riasztom a chat-ben a jeteseket meg a heliseket és bevédik a picsám a C4-esek meg RPG-sek meg inkább viccesek múltkor egy gyerek 15x-ös nemesisem volt mert jött rám mindennel, jihad jeep, c4 jet, rpg, tank, EOD bot, de mindig megszívta szegény aztán a kör vége előtt sikerült kinyírnia, nem figyeltem egy pillanatra aztán ledisabledezett jettel aztán meg belémvezette és KILLED-el megölt
[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz devilinsid3 #47654 üzenetére
akkor még neked sem volt pro AA-sel dolgod az AA sem olyan könnyű amilyennek látszik, csak általában noobok viszik el akik vagy nem tudnak vele lőni és végigkempelik az egész kört kill nélkül, vagy 2 perc alatt felrobbannak mert berusholnak zászlót foglalni
[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz devilinsid3 #47658 üzenetére
az a reactive armor miatt van
egy noob AA-s nem hiszem hogy tudna egy ilyen kört csinálni vagy egy ilyetOrigin: p0rch_m0nk3y
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
csíter monkey!! amikor heliben kiszedtem a jeteket rocket pods-al
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz devilinsid3 #47861 üzenetére
elmondták 20x hogy menj hc-ra hanem tetszik ennyi
a szupresszioval mi bajod?[ Szerkesztve ]
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz devilinsid3 #47864 üzenetére
3.?
az előbb írtad, hogy irreális a játék és ezért szar ahogy van, de Te nem játszol HC-t mert azzal is bajod van...Origin: p0rch_m0nk3y
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest