Hirdetés

Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    Üdv

    Valami gond van a gépemmel de nem jövök rá mi. Segítsetek plz
    A gépem az adatlapomon megtekinthető A házam egy CM 370 Elite

    kb 1-2 hete kezdődött a dolog és csak BF: BC2ben. Olyat csinált hogy 5-10 percenként iszonyat beakadt. Kb úgy nézett ki, hogy 5 másodperc alatt kaptam 2 képet, tehát FPSben nem kifejezhető :) Aztán ezután az 5mp után megy tovább minden normálisan 60-90 FPSel de így néha beakad brutálisan. Ebben a jelenségben egy extra csavar, hogy kb minden második nap csinálja csak, és más játéknál még nem tapasztaltam.

    Tegnap gondoltam megnézem mennyire melegszik a VGAm. WOWot néztem tegnap és 3-4 óra játék után ilyen maximumértékek születtek: [link]
    Szerintem egész jó 1920x1080 high beállítással.

    Ma néztem volna BF: BC2-t is. Elindítottam GPU-Zt és elkezdtem játszani. Rögtön miután betöltötte a pályát a 0 FPS fogadott pár másodpercig. Még nem is éltem szálltam be, a fegyverválasztó képernyőn voltam. Aztán elkezdtem játszani, hogy GPU-Z mérjen. kb 10 perc után lefagyott a gép. A hang beakadt, CTRL+ALT+DELETE nem reagált, se a windows billentyű. A VGA és a CPU ventik mentek rendesen, táp is, és ahogy vártam pár másodpercet el is kezdtek lassulni a ventik.

    Nyomtam egy power gombot és érdekes módon a táp még ment vagy fél percig, legalábbis a ventillátora.

    Az melegszik túl? Mi lehet a gond?

Aktív témák