- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz norbiphu #26100 üzenetére
Lehet hülyének tűnik a kérdés, de nem lehet, hogy meg van törve a monitor adatkábele?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Cola889
csendes tag
visszakanyarodva a problémámhoz,apámnak 450 W-os Codegen táp van a gépében,és most i3-as processzor van benne és elmegy vele...nekem meg a 300w-os Codegennel nem megy el....ez tök érdekes.Azt hittem hogy mennyi fog.Viszont akkor a 450W-os Codegen valójában mennyi?350?300?
-
kmisi99
addikt
Egy egyszerubb honlap ahol van par menupont cikkek forum hogy keszul? Html el? Vagy az mar komolyabb? Es egyilyen keszitesehez mekkora tudas kell?
-
ludsimon
veterán
válasz Synthwave #26090 üzenetére
A válaszidő 'túl nagy'. 8 ms?!
Ez nem baj?
Dell U2311HNekem valami tűéles monitor kell, ami filmekhez is tökéletes. Élethű képet adjon, még élethűbbet mint az igazi.
Ez a G2222HDL se rossz, csak kiváncsi vagyok, hogy van e ennél jobb, élesebb, élethűbb.
Mert elképzelhető, hogy lecserélem. Én ilyen háklis vagyok. Ha 1 db pixelhiba is van benne, akkor már nem igazán érdekel. Cserélni szoktam.[ Szerkesztve ]
undefined
-
-
ludsimon
veterán
Samsung oldalán ezt az egyet találtam ami megfelel a követelményeimnek.
Samsung XL2370
LG oldalán pedig ezt a kettőt:
LG E2360V
LG W2486LMeg itt van az enyém:
Benq G2222HDLEzek közül melyik adja a legszebb képet? Filmezés is fontos.
De lehet inkább egy erre szakosodott topicot kellene keresnem.
undefined
-
őstag
-
VIBO
őstag
jaajj.... megint kékhalál
ezt irja ki: [link]
amugy azt csinálom most, hogy lehuzogatok ventiket, dvdt, vinyot, és probálgatom, hogy lesz e vmi baja a gépnek....
hátha igy egyszer kiderül az igazság[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Vapor
aktív tag
Hali!
Meg tudná mondani valaki, hogy ilyen kábelt hol tudnék venni idehaza?
(még jobb lenne 1db usb anyával)Előre is köszi!
PSN ID: SaLa17
-
Воланд
titán
Az első merevlemez, tesztelni kellene.
A másik meg általában memóriahiba szokott lenni, vedd ki az egyik modult a gépből."Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
XP NINJA
őstag
win 7 telepítve, mmilyen drivereket rakjak fel? amik fent vannak:
vga
alaplap hangkártyájaalaplapra nem találtam neten egyet se.
-
-
őstag
-
őstag
válasz Воланд #26123 üzenetére
Mindent megpróbáltam. Legújabb patch megvan (anélkül el sem indul), régebbi driver, újabb driver, tuning nélkül, ventit leszabályozni, ventit feltolni... Minden. De nem értem.
Mások azt mondták ramhiba. De most direkt megnéztem. 256mb-ot zabált az 512-ből. Még csak ki sem használta teljesen. Core viszont 98-99 százalékos kihasználtságban volt.
Ebből csere lesz, csak még azt nem tom miből. Erre a gépre egyáltalán nem akartam költeni... -
-
őstag
-
őstag
válasz nyunyu #26131 üzenetére
Az a poén, hogy nem passzív. Ráadásul, nem is a hőfok a probléma, hanem az, hogy cs bc2-be dobál ki, holott a tesztekben sokkal jobban ki van járatva a vga, de ott nincs kékhalál. Mellesleg a hőfok is nagyobb.
Szóval fene se tudja mi a baja. Drivereket próbáltam már. Talán BIOS frissítés kéne neki, csak azt nem tom, hogy azt hogyan kell[ Szerkesztve ]
-
válasz ludsimon #26106 üzenetére
IPS-t a színei meg kontrasztja miatt szeressük. 8 ms? Nekem nem lenne baj. Talán gyors akciójátékokban egy minimális "utánhúzás". Amúgy ha bemész az üzletbe, valószínűleg meg tudod nézni. Egyébként pont arra a Dell-re gondoltam.
Én amondó vagyok, ha már vékunyka mánitör, akkor min. IPS-panel.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
kariad
senior tag
Adott egy Sharp márkás LCD TV arra rá van dugva egy Koalax kábel amin a tv adás jön és szétolvassza a tv részénél a kábel végét a műanyag csatlakozót!!!!!! Miért??? mi a hiba!
Az áram egy földelt villámbiztos konnektorból jön! -
nyunyu
félisten
válasz kariad #26137 üzenetére
Adott egy Sharp márkás LCD TV arra rá van dugva egy Koalax kábel amin a tv adás jön és szétolvassza a tv részénél a kábel végét a műanyag csatlakozót!!!!!!
Talan ki kene kapcsolni a TV menujeben az antenna aljzat taplalasat.
Legalabbis nehany LCD tud erositos DVB-T antennanak tapot adni, ilyenkor asszem 5V merheto az antenna csati laba es a foldelese kozott!
Mondjuk eleg bovli lehet a muanyag antennacsati, ha ettol megolvad...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
kariad
senior tag
az egyik csati ilyen volt katt
-
nyunyu
félisten
válasz norbiphu #26100 üzenetére
A probléma: főként játék, de néha egyszerű netezés közben is elszáll a kép egy pár másodpercre, majd visszajön. A win ekkor a tálcán megjeleníti egy üzenetet, hogy "Display driver amdkmdap stopped responding and has successfully recovered." A gép nincs tuningolva.
Videokalyhak hutese rendben van? Kartya tulmelegedeskor szokott ilyen hibat dobni a Win7.
Esetleg probalj masik Catalyst verziot, hatha az kevesbe bugos.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
VIBO
őstag
válasz Воланд #26121 üzenetére
teljesen zöld maradt minden
szal elivleg a vinyo az yoramok lehet yok, de ilyen galibát okozhatnak?
nem értem.............
olyat csinál, hogy egyszer csak vmi történik.
jobb esetben eldobja az usbket, rosszabb esetben teljesen fagy.
ha eldobta az usbket akkor utána már nem fagy le .ááááááááááááááááááááááá
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Flatron710
tag
Sziasztok!
Van egy Asus m2n4 sli alaplapom. Van benne 2x 2 GB Kingstone 800 mhz-s ddr 2-es memória. ( ez a gyártó szerint a plafon.. gyorsabbat nem támogat ) Az alaplapban egy 4400-os athlon x2 proci van, ~ 2500 Mhz-n járatva az alaplapi AI overclock 20%-os "túlhajtásával". Minden egyéb tuningtól mentes a gép. ( minden egyéb AUTO-n van a bios-ban )
Memóriát nem rég kapott a gép. Azóta viszonylag gyakran elszáll kék halállal - főleg játék közben - amelynek okozója memóriahiba ( ha jól értelmeztem ). A 32 bites win 7, csak kb. 3.2 GB-ot lát. ( alaplap kézikönyvében is említik, hogy 32 bites op. rendszeren, okozhat problémát a 3 GB-nál több RAM )
Okozhatja ez a "kelleténél több memória" szituáció az előbb említett problémát?vagy...
Aida szerint ~ 840 Mhz-n megy a memória - gondolom az Ai overclock miatt. Különböző "stressz teszt programok", memória kezelő programok hiba nélkül lefutnak.
Lehet, hogy az a baja, hogy túl gyorsan jár a memória, amit már nem szeret az alaplap?Vagy más a hiba?
Előre is köszi a segítséget!
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Воланд
titán
válasz Flatron710 #26148 üzenetére
Tegyél mindent alapra, ne legyen tuning, ha úgy nem fagy, akkor megvan a megoldás.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Flatron710
tag
válasz Воланд #26149 üzenetére
OK! Megpróbálom.. igazság szerint azért jól jönne az a pár száz Mhz, mert új procira most nem nagyon futja.
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest