Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FattyDove

    őstag

    válasz Eastman #37710 üzenetére

    "...amit naponta letakarítanak, majd újrazsíroznak..."

    Őő, nem zsírozzák újra naponta, mert ahhoz teljesen szét kellene szedni minden egyes nap. Ez a zsír olyan helyre való, ami alapjáraton nem érintkezik étellel, de minimális esély megvan mégis erre.

    "Alkalmas magas hőmérsékleten üzemelő kemencék és sütőipari hőalagutak csúszkáinak és forgó alkatrészeinek kenéséhez, nagykonyhai és otthoni konyhai eszközök pl. automata kávéfőző műanyag fogasléceinek vagy fémből készült meneteinek kenéséhez, otthoni automata kenyérsütőgép csapágyaihoz, sütőajtók pántjainak hőálló zsírral történő kenéséhez. Ezen kívül számtalan helyen alkalmazható ( élelmiszeripari csomagológépek, élelmiszeripari adagoló gépsorok, keverőgépek, tésztagyúró berendezések, turmixgépek kenéséhez stb.).

    A hőálló szilikonzsír nem csak melegüzemű berendezésekhez hanem ellenkezőleg nagy hidegben is kitűnően használható pl. fagyasztószekrények, hűtőházi ajtók, hútőházi klímák kenéséhez is alkalmazható."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák