Hirdetés

Aktív témák

• Mian

aktív tag

válasz Morris #27726 üzenetére

nincsen húzva semmi, nem sűrűn indítom újra, minden nap használom a gépet, de ált egész délután megy lefekvésig...frissítéseket mindig telepíti, azt hiszem aug vége fele jelent meg ez a realese amit használok, január közepén raktam fel csak amúgy....szóval nem olyan régi, azért nem gyanakszom winre, mert ez előtt vistám volt, és annál is megvoltak ezek a dolgok, hogy ekkor akkor összeomlik, régebben gyanakodtam winre de már nem hiszem, túl sok a furcsa dolog, azért gondoltam, hogy alaplap vagy táp...amúgy win alatt nem sípol, csak ha babrálom,kitakarítom vagy legtöbbször babrálni se kell csak le kapcsolom az áramot meg vissza és annyi, már szedhetem is szét, mert különben addig sípolgat amíg valamit meg nem mozdítok, pl 8+1et szokott sípolni utána néztem azt jelenti hogy "a vga hibája vagy nincs csatlakoztatva a monitor", de kiveszem a vga-t meg visszarakom és minden jó, aztán múltkor ramokat teszteltem hátha azok a rosszak (memtest nem talált hibát), kivettem a ramokat le is takarítottam, visszarakom, ismétlődőeket sípol....kiveszem, vissza, minden jó....mint a vga-nál....
    Ramok azért is voltak gyanúsak, mert minden bekapcsoláskor 2őt sípol a gép és bios leírása szerint elvileg egyet kéne ha minde oké. (elvileg a két síp ramhibára utal)

[ Szerkesztve ]

Aktív témák