Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• d4d

tag

válasz gabor101 #52201 üzenetére

Bírom amikor ilyen fékporos felniken demózzák az "iron removeres" felnitisztítókat és próbálják előadni a nagy teljesítményt. Fékporos felnihez ott a valetpro bilberry, brake buster vagy vmi jó apc, előmosó, sokkal olcsóbban. A felületbe beleégett részecskék eltávolítása általában nem az a befújom és három perc múlva érintés nélkül csak úgy öblítem történet, még a legjobb cuccokkal sem.

A bilberryt szerettem, valszeg fogok is még venni belőle. Az "ironos" felnitisztítók közül meg a BH auto wheel vagy Gyeon Iron Wheel (új formula) a kedvenc, illetve a Labo Sidero is tervben van, ez viszi elvileg a vízköves lerakódásokat is ráadásként.

Más, kicsit offos. Kipróbáltam a Gyeon termoszt, annyira megtetszett, hogy szereztem egy komolyabbat is mellé. Tegnap autóban vittem magammal hideg ásvanyvizet, kb másfél óra utazás (klíma használata nélkül) után ugyanolyan jéghideg volt, mint amikor kivettem a hűtőből. Ma kb 3 órát volt az autóban hagyva, gyümölcslével feltöltve, az is ugyanolyan hűtőhideg maradt.

Új hozzászólás Aktív témák