- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Valaki említette itt egyszer, hogy a Menzerna pasztáit vízzel lehet frissíteni. Jól emlékszem? Tehát polírozás közben lehet a felületet vízzel is hűteni?
-
KisBundi
őstag
Menzerna 400 nyomait el lehet tüntetni SF3500-al? Mazda 3-on csináltam eddig és nagyon szép az eredmény, de azért látszik némi hologram.
-
KisBundi
őstag
válasz Ununqatrium #32556 üzenetére
En inkább egy közepes szivacsot ajánlok neked Menzerna 400-al. Durva karcokhoz nem való, de nekem szépen kiszedte a mosókarcokat. Viszont nekem fekete autóm van és igy kaptam kis hologramot is utána. Szerencsére tanácsolták itt, hogy 3500-as Menzernával szépen el tudom majd tüntetni ezeket.
-
KisBundi
őstag
válasz Ununqatrium #32561 üzenetére
Olvass vissza pár hsz-t. Pont egy lampaburat políroztam ezekkel a szerekkel és nagyon szép eredményt ertem el. Persze ha már sárga, bemattult és repedezett a lámpád, akkor nem csak polírozni kell, hanem egy többlépcsős csiszolás is. Kezdve mondjuk 600, 1000,1500-as vizes csiszolókkal.
erikke17: Az SRP minimálisan poliroz, de inkább karcfeltöltö. A fusso az ugye wax. A kettöt használva tudsz elérni szép eredmenyt, de mivel az karcfeltöltő 4-5 mosás után kikopik és vele együtt a fusso is, így talán a fusso önmagában tartósabb.
[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
Egyénkent 2K lakk után a HVLP piszolyt mivel tudom ugy kimosni, hogy a pisztoly alkatrészei ne serüljenek?
-
KisBundi
őstag
Tudok ajánlani olyan gumi/műnyag ápolót ami tartós, de nem fényes felületet hagy maga után? Néztem a Carpro PERL-t, de minta elég fényes lenne a műanyag, illetve a gumi tőle.
-
KisBundi
őstag
Valaki próbált már ebay-ről vagy aliexpress-ről polircuccokat? Szivacsok, gyapjúk, paszták stb
[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
válasz Speeedfire #32864 üzenetére
Iszonyat kemény és érezhetően csak siklik a felületen, de nem szed ki semmit vagy nagyon keveset. A wolf gyurma már egészen más volt. Érezhetően jobban ragaszkodott a felülethez és sokkal több mindent szedett ki.
-
KisBundi
őstag
-
KisBundi
őstag
Durvább karcok eltüntetésére mit ajánlotok polír előtt? Mirka abralon 2000/3000? Vagy van olcsóbb alternatíva ami nem heroin árban van?
-
KisBundi
őstag
-
KisBundi
őstag
Valaki tudja mi az az anyag amit a VW konszer járműveinél használnak a küszöb védelmére. Valami nagyon erős gumis alvázvédő. Az itthon kapható rücsi meg sem közelíti azt a minőséget.
-
KisBundi
őstag
Most a W5 matt törlőkendőt használom, de sajnos nem túl tartós. Ezért lenne jó egy olyan ami kb a gyári fényt hozza, azaz matt, de ápol. Valaki egyébként próbálta már szilikon lemosóval a beltérben eltüntetni a fényes felületet?
[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
Fenyezőktől kérdem, hogy 2k lakk fujására elég lehet egy Erba HVLP mini festékszóró? Kis felület javitasára szeretném hasznalni. Nem kicsi ez a 0,8mm fúvóka hozzá? Egyébkent lakkot tudtok ajánlani?
-
KisBundi
őstag
Gyurmához van valami házi megoldás nedvesítésre? Sajnos elfogyott a nedvesítő és ezert ha nem muszáj nem akarok rendeli.
-
KisBundi
őstag
Egyébként tudtok valami jó megoldás tarra, hogy menet közben a rengeteg bogár ne kenődjön annyira szét a szélvédőn? Vagyis inkább arra megoldást, hogy az ablaktörlő minél többet tudjon leszedni a szétkenődött dögökből. Eléggé bosszantó, hogy 50km után 130-as tempónál már tiszta bogár a szélvédő.
Másik: Nekem a mazda 3 klímája elég gyengus pl a VW modelljeihez képest. Voltam már töltetni tavaly , de akkor sem fúj olyan igazi jéghideg levegőt mint pl az említett márka modelljei. Nem sok hiányzott belőle és nem is szivárog és nem is büdös stb csak nem fúj annyira hideg levegőt. Tapasztal már valaki hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest