- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi696
csendes tag
a bőr kanapémat átmostam autoglym bőr tisztítóval.
Hát nem voltam elájulva az eredménytől, koszos maradt, pedig az van ráírva hogy spórolósan permetezzem, és nem spóroltam.. -
Norbi696
csendes tag
Sziasztok.
Carprónak a Cquartz kerámiája újból felkerült az autóra , egydarabig nyugodalom lesz :-))
Előtte alapos mosás ph semleges samponnal, Iron-X, Eraser, Cquartz majd pici várakozás és megkapta a Reload bevonatot is ,utána száradás, kikeményedés , és semmi víz, semmi mosás.1 hétig legálabb.
Gumik Sonaxot kaptak sprayes kiszerelés, ezt használom a beltérben is és kültéri műanyagokra is, elég jól bírja 1500ft és mindenhova ez megy, ennyiért kiváló!
Üvegekre lidl-s nano bevonatos ablakmosóval mentem át, nagyon jó anyag.ez összesen annyi száradási idővel amennyi éppen kell 7 órába telt.
Kipufogót szoktátok belülről mosni? Idáig nem csináltam de most néztem más csinálja , youtube-n láttom , én is alkalmazni fogom:-)
-
Norbi696
csendes tag
válasz Motion_Blur #22248 üzenetére
Foltokban kopik a kerámia? Azt hogy látod? Hogy veszed észre? Mikor tetted fel.Ha jól kezeled, 3evig bírja.Nem gyongyozodik a viz, vagy nem pergeti le?Automosoba hordod?
-
Norbi696
csendes tag
válasz Motion_Blur #22276 üzenetére
3 év es csak 1szer kapott reloadod? Jól bírta! Ahol megállt a viz ott mar nem gyongyozodott? Enyém kapja tomenyen a realodot, ironxet es most gondolkodom hydro-n:-)
-
Norbi696
csendes tag
válasz focvis #22429 üzenetére
Jahh 2 ember ugy mas.gti előzni nem lehet vele gond, mi most voltunk Győr-Balaton , valami borzasztó a kocsi megy mint az állat,kielozok 30 autót, örülök hogy megment, erre jön egy újabb torlódás 70 re fekezgetnek ott ahol 100al simán lehet menni , többet arra sose, mindenki azon megy.
-
Norbi696
csendes tag
válasz Motion_Blur #22276 üzenetére
Zaino nekem simán kibirt 7honapot , collinite csak 3at bír? Viszont szépen csillog ez is.
-
Norbi696
csendes tag
Tiszta faenyv lett az auto, parkoló csak fa alatt akadt.Szerencsére a carpro-s ironx szépen letakaritotta.Utána jól atmostam.majd teszek fel kepeket.
-
Norbi696
csendes tag
A 476s-os 20,50euro plussz posta 3,50euro.
-
Norbi696
csendes tag
válasz DeathAdder #22479 üzenetére
Bejelolod hogy neked kell es megrendelik.
-
Norbi696
csendes tag
Cquartz csomagban a hozza tartozó reload felujitoval nem 25-30k nálunk 15 000ft 50euro postakoltseggel együtt.előtte waxoltam évekig . Volt hogy havonta, es karcos lett a fenyezes, keramianal nincs ilyen gondom.waxnal a bogarakat plussz szerrel kellett mosni, felnirol s fekpor, katrany nem akart lejonni, keramianal nincs ilyen probléma, fenyessegben elmarad a waxtol , de tartossagban verhetetlen a mindennapokban ez fontos
-
Norbi696
csendes tag
Bár míg zainoztam a rendőrök mindig megdicsertek hogy milyen szep a színe most mostam? Mondom nekik hogy esett az eső csak nézték, második alkalommal meg beleakartak ülni, es nem a rendőrségen dolgozom:-)
-
Norbi696
csendes tag
Mi van? Ha keramiaztok akkor keramiaztok, ha waxoztok akkor waxoztok, kutyat nem erdekli:-)
-
Norbi696
csendes tag
mondtok a cquartzra. nekem van 3 autóm amin cquartz van. Több mint 1 éve raktam fel a kerámiát, azóta szépen pergeti a vizet.Gyönyözik, a kosz nem ragad meg, sem a bogár maradványok, sem a kátrány sem az ürülék. És nincsenek heti rendszerességgel mosva.Nekem jó áron jön, más kerámiát nem kapok meg ennyiért. pláne ebben még reload is van.
-
Norbi696
csendes tag
hogy mit éri meg, mi mennyibe űríti a pénztárcámat:
cquartz nekem házhoz jön 44€ + 4€ kuriér /24 óra alatt megkapom. mást ennyiért...
és még reload is van hozza.
optimum glass coat 69 € + posta jah és csak 10 ml.
gyeon mohs kit 30 ml 83,74€ + posta-.
nanolex si3d 30 ml 58,08€
dodo juice supernatural infinity sealant kit 30 ml.54,26 €+ posta 6,08€
nincs miről beszélnem..
si3d 12-13 euróval drágább reload nélkül. abból megban a reset sampon úgyhogy szevasztok -
Norbi696
csendes tag
válasz z123456789 #23485 üzenetére
Lesz mit csinalnod :-)mosni is kell mosás utan kifesulni ..
-
Norbi696
csendes tag
Jé soft99 van keramiaval kezelt feluletre samponja.Szimpi termékek .Made in Japan.Van 12 hónapos waxuk is.Príma .
-
Norbi696
csendes tag
-
-
Norbi696
csendes tag
Csináltatok már beltéri tető vászont vissza ragasztani?
1-es fábia combi 240 000km után lejött. 13éves, hagyjam kárpitosra vagy van megoldás rá vissza rakni ?
Aki már csinált ilyet mire figyeljek? -
Norbi696
csendes tag
valaki kereste kipufogó tisztítására [link]
-
Norbi696
csendes tag
válasz ::Trunks:: #24941 üzenetére
én tudom honnan honnét vagy? ha Győr mellől akkor át is tudom neked vinni a soft99 -et :-)
-
Norbi696
csendes tag
válasz ::Trunks:: #24955 üzenetére
Hello. Oroszbol a fusso coat mennyibe kerül postaval együtt?
-
Norbi696
csendes tag
Nálunk 24,50euro plussz 3 euro posta.
-
Norbi696
csendes tag
üdv
Győrből valaki nem készül Cuies mirkoszálas kendőket rendelni ?
Csatlakoznék hozzá :-))
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest