- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axwel18
senior tag
Megoldódott a dolog.
Kapott egy uj windowst és mostmár rendesen mér. gondolom az nvidia driver maradék zavart be neki .
-
axwel18
senior tag
Hát szerintem egyenletesen terhel. De játékok alatt minden rendbe tehát nem fagy meg semmi tökéletes a kártya de valamiért nem méri rendesen a hőfokokat. Mert hát szerintem 1másodperc alatt 20fokot nem melegedhet utána való másodpercre megmár visszahült 10 fokot sztem egy uj windiws megoldaná vagyis reménykedem benne.
-
axwel18
senior tag
válasz
birozoli7800 #44991 üzenetére
Nem, elinditottam a furmark-ot. és másodpercenként 20fokos különbségek vannak és ezt nem értem.
-
axwel18
senior tag
Sziasztok.
Volna nekem egy Sapphire HD3870 single slotos karim. semmi hibát nem tapasztaltam vele de van egy furcsasága ingadozik a hőmérséklete ami azt jelenti furmark alatt 45-fokrol felugrik 80-ra utána le 50-re és igy összevissza ezt mi okozhatja elötte nvidia kari volt a gépbe az lehet a gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- iPhone topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest