- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sg22
senior tag
válasz fagy53 #18622 üzenetére
Nem tudom mirol beszélsz, itt a link:
http://hardverapro.hu/apro/ati_16/hsz_1-50.html
23 ér van 512 es 28 ér 1 gigás. énis tole vettem az én 4870em spéci hutésessel 28ért.
mint láthatod ha 21ér eltudja adni 2 k t kell cask fágizetni nemtudom milyen 12 rol beszéltek
what should I do about this?!
-
sg22
senior tag
srácok!
kéne egy kis segítség. Van egy 4870 msi 1gb ddr 5 os kartyam, specko hutéssel. egséz jól teszi a dolgát, 100os terhelés alatt 80 fok alatt marad a kártya. viszont van egy olyan 'problémám' , hogy ha videót nézek, pl youtubeot megnyitom, akkor ahogy elindul a videó, ugrik egyet a kép, mintha átváltana video lejátszásra, aztán ahogy bezárom, ugrik mégegyet, mintha visszaváltana. én iylet még nemláttam, és ötletem sincs, hogy mi lehet. valami driver problémára gondolok, mert XP-n nemvolt ilyen, csak msot a windows 7en. valakinek van valamilyen otlete? leguajbb cartalyst van fent
-
sg22
senior tag
válasz csucsbicep #18743 üzenetére
és akkor ez most mit jelent? nem gáz? nemlesz baja a karinak?
szerk: ja csak akkor csinalja ha videot nezek[ Szerkesztve ]
-
sg22
senior tag
sziasztok!
van egy 4870 msi 1gb os kártyám. namost olyat csinál, hogy amikor nezek pl egy youtube videót, akkor ugrik egyet a kép, mikor befejezem, megint ugrik egyet. megnéztem gpu Z vel logoltam h mit csinal, es a memória orajelet 900 rol 500 ra veszi vissza ilyenkor. namost ez jó dolog? hogy lehet kikapcsolnio? egyáltalán kikapcsoljam? koszi a válaszokat !
-
sg22
senior tag
válasz csucsbicep #19412 üzenetére
att+catalyst megy együtt? vagy hogy csinaljam?
-
sg22
senior tag
válasz csucsbicep #19423 üzenetére
fixálni, meg lejjebb akarom venni az órajeleit, mer ha bongészek akkor is fullon pörög...
olvastam most guideokat, mit hogy, elkezdtem volna csinalni, de amikor a túlhajtás beállításai... opcióra megyek, egyszeruen lefagy az ATT. nem csinál semmit. mindegyik m,ás menüpont megy, csak ami kéne az nem. valami ötlet hogy mitől lehet? ;0szerk: rivatunert is nézegettem, de az tul bonyolultnak tunik nekem, nem akarom szétbarmolni :/
[ Szerkesztve ]
-
sg22
senior tag
válasz katt777 #19428 üzenetére
nem láttad amit irtam?
"olvastam most guideokat, mit hogy, elkezdtem volna csinalni, de amikor a túlhajtás beállításai... opcióra megyek, egyszeruen lefagy az ATT. nem csinál semmit. mindegyik m,ás menüpont megy, csak ami kéne az nem. valami ötlet hogy mitől lehet? ;0"
-
sg22
senior tag
újra raktam a win 7et, csak a diaply driver, ATT és ha rányomok a túlhajtás beállitására lefagy az ATT, szoval ugyanaz, mint eddig. probaltam 10.9 10.7 10.4es driverrel mi a rák lehet? riva tunerrel engedi modositani az órajeleket
-
sg22
senior tag
válasz katt777 #19457 üzenetére
jah, nyilvan, azért is irok ide, mert nem vágom hogy mit kéne.
most nezem a neved, a te guideodat olvastam logouton
Ezt az ATT-t raktam fel, guru3d oldalán ez a legfrisebb : 1.6.9.1481
Namost nemtudom, hogy mit tudok elbazni, hogy ha leformáztam teljsen a vinyót, ujraraktam a win7et, felraktam simán csak az ati drivert, és rá az ATT-t. és igy sem megy a túlhajtás menü. mit kéne csinálnom ? ;owhat should I do about this?!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest