- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt a szentjánosbogaras Nothing Phone
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjOrfeus 2
csendes tag
válasz Atimester #2760 üzenetére
Sziasztok lenne egy számomra fura és érthetettlen poblémám p8p67 rev 3 i7 2600k corsar 2x2 G ram 550 ch táp ja nem cicereg soha nem is cicerget
De most már eljutottam oda hogy nem is indul sött amit még nem tapasztaltam soha biosba is bele fagy kékhalálokall indult a móka aztán tegnap már kékhalál után nem akart elindulni ma pld 2 x elindult de kékhalál bios frissités után egyáltalán nem is akart indulni utánna gondolt egyet és hibátlanul végigtolta 3dmark ot a végén kékhalál minden beállitást végig zongoráztam már amikor nem fagyot meg biosba valakinek valami öttlet hogy mi a jo isten lehet vele ?hütés zsir nem melegszi proci esetleg memoria mondjuk én alaplapra gyanakszom sajnos ez a sanda gyanum de az hogy Biosba belefagyon hát ez nekem magas pedig nem 1 2 gépet használtam épitettem már és ezt még nem tapasztaltam sehol sohaVálaszokat elöre is köszi remélem van valami öttletetek és nég valami tapasztal már bios ba fagyást valaki ???
még valami visszafelé hogy lehet biost frissiteni ki tudja lehet a bios nem tetszik neki...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest