- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Néznétek egy ATTO benchmarkot ha szépen kérem? USB3 pendrive kellene hozzá. Kíváncsi vagyok hoz-e javulást a tuning és ha igen, mekkorát. A NEC vezérlőnek nem igen akad párja.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
vuk777
aktív tag
1066 DDR3-tól nem is olyan rossz @1866Mhz!
-
dredbiro
senior tag
-
Hooper
őstag
sziasztok!
win 8.1 alatt nem támogatott az AI suite-ban a fan expert? :S -
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Ebben az asus lapban ezek a ramok mennek rendesen? (mert ilyet szeretnék vásárolni,viszont a támogatásban nem tesznek róla említést)Good hunting,STALKER !
-
pcjani11
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Srácok nekem is van egy Asus p8p 67 rev 3.0 lapom.Az a gondom vele hogy ritkán játék alatt búgó hang kiséretében lefagy.Megmarad a kép csak kimerevedik és semmi nem reagál.Reset és újra indul a pc. A gépemben van 4gb memoria Corsair wegance 1600Mhz,nvidia gtx 560 ti oc 320bit,64gb ssd 2x1tb hdd háttértárlonak.630watt táp.Testeltem a memoriát de azzal semmi gond.Valami ötletetek ha van,privibe is irhattok meg ide is.köszönöm elöre is és szép napot mindenkinek.
-
dredbiro
senior tag
válasz pcjani11 #3361 üzenetére
Első körben a legfrissebb bios feltételét javaslom,második körben egy hőfok ellenőrzést.Ezek után,ha minden rendben,el lehet kezdeni az alkatrészek egyenkénti vizsgálatát,tesztelését.Olvasva,hogy nem vagy jártas a bios frissítésében,inkább kérd meg valamelyik haverod,barátod,aki meg tudja csinálni neked.
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
pcjani11
csendes tag
válasz pcjani11 #3369 üzenetére
Hali mindenkinek!
Megtörtént a bios frissités és lecseréltem a hütést is a gépen.Amikor szétszedtem észrevettem hogy egy USB csatlakozom rossz helyen van,lehet emiatt volt az a lefagyás amit irtam mert most már nincs.A lényeg hogy megoldodott a problémám.A bios frissitést és a tuning hütöt meg mindenfélekép megvettem volna.Most tetszik a gép szépen dolgozik,Köszönöm a hozászolásaitokat,mindenkinek további jó hetet.
-
ACE-
addikt
Ez szerintetek RAM, proci, vagy alaplap hiba?
A BIOS-ban eltűnt a Cpu ratio beállítás, így a CPU-nak nem tudok a gyárinál nagyobb szorzószámot beállítani. Eddig 42-re volt ez állítva, és a processzor szépen működött is az alaplap megvásárlása óta 4.2 Ghz Turbó módban.
Ugyanakkor a RAM-okat nem tudom 1600Mhz-re állítani a megfelelő 8-8-8-24 CL értékekkel az Ai Tweaker menüben. az XMP értékekre állítanám őket, de ekkor az elmentés után a gép már nem indul újra. Kikapcsolom, majd visszakapcsolom, és akkor elindul, de az alap értékekkel, 37 Turbo ratio-val és a RAM pedig 1333Mhz, 9-9-9 es cl értékkel. A Memory Frequency-t is próbáltam DDR3-1600-ra állítani, ugyanez a helyzet, nem indul újra a gép, majd ki-bekapcs után az alap értékek vannak, bár a BIOS-ba belépve a beállítás jónak látszik.
A profilomban a konfig.
Köszönöm a segítséget!Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
-
ACE-
addikt
Sima BIOS frissítéssel nem oldódott meg, azt is próbáltam előtte. Eleve már előtte is szarakodott a gép, azt vettem észre, hogy a Windows installált valami frissítést, és miután restart volt, nem indult újra a gép, még a POST sem jött be, ilyenkor ki kellett kapcsolni, majd újra be. Ezután beléptem a BIOS-ba, és a BIOS-on állítottam valamit, hogy EFI legyen, és a Win8 gyorsabban induljon, de akkor fagyott le teljesen a gép, egyáltalán nem indult, és akkor csináltam egy Bios CLRTC-t, és utána már nem volt ott a menüpont, de lehet már korábban előtte sem volt ott valami óta, csak addig nem is figyeltem...
Szóval azt tudja valaki hogyan lehet Win8-hoz az EFI Bios-t bekapcsolni?Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
Elkezdtem használni a Marvell vezérlőt, mert 2-nél több SATA3-as vinyóm lett. Azt vettem észre Win8.1 Task manager performance fülén, hogy az erre a vezérlőre kapcsolt 2 Terá-s vinyó (amire letölteni is szoktam) minimális olvasási vagy írási műveletnél is 100%-osan jár, van hogy ami írást csinál, leállítom, és még utána is mintha pörögne a vinyó 100%-on marad. Ilyenkor még egy videót sem tudok megnyitni úgy belassul az egész. Mindjárt kipróbálom és átrakom az Intel maradék SATA2-es csatlakozójára, de egy SATA3-as vinyót nem szívesen használnék SATA2-es csatlakozón, ha már SATA3-as. Valóban a Marvell vezérlő ilyen szar, vagy más gondja lehet? Néztem a drivereket és Win8.1 alá nincs Marvell driver úgyhogy csak a Windows-ost (amit installnál is felrakott) tudom használni.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Petyyyyy
addikt
Kicsit megkésve bár, de: A Marvell vezérlővel sincs probléma, használat közben nem vehetnéd észre a különbséget a két aljzat közt. Ott valami más bibi lesz szerintem. Lesd meg a Marvel vezérlő pontos típusát és a gyárója oldalán keress driver után.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
dinnyesgabor
tag
Sziasztok! Van nekem egy Asus p8h61-mx usb típusú alaplapom Pentium Dual Core G2030 processzorral! Az lenne a problémám, hogy a biosban nem található az AI overclock tuner Advanced mode menüjében! A segítséget előre is köszönöm!
-
biggamer
veterán
Sziasztok volna egy óriási problémám amely feltehetőleg az alaplappal kapcsolatos szerintem.
Típusa ASUS P8P67-M R3.0
Azt kezdte el csinálni, hogy random időközönként csipog egyet mintha kihúztam volna valamelyik eszközt az USB bemenetéből majd utána nemsokkal még egyet mintha visszadugtam volna.
Van hogy 3-4 alkalommal 5 másodpercenként.
Ilyenkor mindig lefagy az egér nem tudom mozgatni a képernyőn majd megint tudom ... mintha kihúznám egy pillanatra az USB-ből majd visszadugnám megint.
A klaviatúrámon van hangerő állítási lehetőség és kijelző is ami mutatja, ha állítom a hangerőt és ez is van amikor villog magától pedig nem is nyúltam hozzá ... és van mikor magától lehalkítja teljesen ... ilyenkor addig csinálja amíg ki nem húzom a klaviatúrát és vissza nem dugom újra.
Mobil WIFIs vevő van a gépemben és van amikor nem veszi a ruter jelét ... ilyenkor ki kell húzni és újra vissza kell dugni utána már jó megint a vétel.
Szóval úgy veszem észre mintha azok a dolgok nem működnének amelyek az USB-n keresztül kapcsolódnak.
Van olyan, hogy játszom a WOT-al és akkor is leáll hirtelen egy darabig az egér így nem tudom irányítani a tornyot az ellenségre.
És mostanában azt is csinálja, ha játszom, hogy hirtelen ledobja tálcára a játékot egymás után többször is.
Szerintetek mi lehet a gond ???
Előre is köszi a segítséget.
Ja és újratelepítettem a rendszert úgysem javult meg ... egyből hozta ezeket a hibákat.
Most is csinálta ezt az egeres problémát amíg írtam ezt a hozzászólást.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
-
őstag
Srácok valahol olvastam hogy ennél a lapnál bajos ha jön egy olyan hang mintha valamit USB-be dugnék majd jön még egy mintha leválasztanám.
A lapom már nem garis, múlt héten telepítettem újra, és előjött ez a gond, eddig abszolút nem csinálta.
Mi lenne a teendő?
Filmnézés közbe elég zavarójoceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
biggamer
veterán
válasz gyilkos répa #3393 üzenetére
Érdekes ... a régi vezeték nélküli MX 5500-assal meg az egerével működik és nem jelez ... ha felteszem az új GIGABYTE k8100-at +a Logitech MX518-as egeret akkor már caraxik ... és ha nem együtt hanem külön dugom be akkor is caraxik.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
seederking
őstag
Sziasztok
Most rakom a win-t az új konfigomra.Az lenne a kérdésem,hogy driverek terén kell nekem sata driver?
Mert az asus honlapján elég régi update (2011.06. driver van) ráadásul nincs is ott,hogy most milyen tipusu sata driver.Van egy ssd-m is nem tudom érdemes-e leszednem.
Lap asusp867evo Driver letöltési lehetőségek.Bocs de nem akar működni a link beszúrása gomb.
http://www.asus.com/hu/Motherboards/P8P67_EVO/HelpDesk_Download/ -
gyilkos répa
tag
válasz biggamer #3394 üzenetére
nem értem. semmin nem módosítottam, egyszer csak rákezdett.
most azt csináltam, hogy a biosba beléptem és SAVE-vel léptem ki. azután bootolt, bejelentkeztem a windowsba, egyet pittyent (USB eszköz) és azóta nem szól. nem akarom újraindítani, mert kifektet a folyamatos hibaüzenet. holnap meglátom, hogy marad-e a tuti, vagy kezdi előről.mindenesetre furcsa....
-
biggamer
veterán
válasz gyilkos répa #3396 üzenetére
amivel bacakodik azok a vezetékesek ... de az USB-s wifi vevőmnél is vannak néha gondok ... mintha az USB csatlakozásoknál lenne valami zűr ... én már +rendeltem az újat nem fogok idegeskedni állandóan + újraindítgatni
és persze nem ASUS-t[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
dredbiro
senior tag
válasz seederking #3395 üzenetére
Nem feltétlen kell telepítened sata drivert, a win ( update ) automatikusan le fogja szedni MS-től a legujabbat ami megy a lapodhoz, ha szükséges neki . Volt hogy kapkodva sikerült ujra tennem a rendszert, fele driverek lemaradtak, de a win update megoldotta, leszedte és telepítette is őket. Majd restart és tádám
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
őstag
Tudna valaki segíteni?
Tanácstalan és tudatlan vagyok. Corsair 760T házat veszek amibe alapból van egy házon lévő gombbal vezérelhető 3db 14-es ventillátor (2 elől, 1 hátul).
Nos az alaplapom asus P8P67, amibe a következő helyek vannak:
1db CPU 4-pin Fan
1db 4-Pin CHA Fan
1db 3-Pin CHA Fan
1db 3-Pin PWR FanGondolom egyiket el fogja foglalni a ház ventillátor szabályzás, vagy az Molex lesz (a ház gyártói oldalán nem találok infót a csatlakozásról)?
Van egy Noctua NH-D14-em amin 2db venti van, ezt is valahova be kell kötnöm, a Noctua nem PWN vezérelt.Vennék 3db 14-es ventit, és nem tudom milyet kell vennem, hogy be is tudjam kötni. Sima Molex csatisat vagy olyan 3-4PIn-eseket vagy PWN-eseket??
Tudna valaki segíteni ?
Venti vezérlőt nem szeretnék külön.
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
seederking
őstag
Sziasztok
Nemrég vettem egy ilyen lapot és az lenne a kérdésem,hogy a bluethoot-st adatátvitel meg zenelejátszáson kívül lehet másra is használni,mármint okos telefonnal.Gondolok itt valamiféle app-ra amivel be-ki tudom kapcsolni a gépet a telefonnal vagy ilyesmi.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest