- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz Hurkaleves #272 üzenetére
Igen
-
kisza25
félisten
válasz Hurkaleves #274 üzenetére
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
eladogeppc
veterán
válasz Hurkaleves #289 üzenetére
Már ne haragudj meg, de az Asus korántsem jobb márka ma már az ASUS-nál.
A HRP-s szervizeseket nyugodtan kérdezd meg - ők a garszervíz - és hidd el
nagyon nagyot csalódnál az ASUS-ban.Acer garról meg annyit, hogy már volt kijelző problémám vele (én voltam a fasz), és
10 napon belül visszapostázták úgy a gépet, hogy nem csak a kijelzőt, hanem a fedlapját
is kicserélték úgy, hogy még a vásárlás kori fóliák is rajta voltak.Na mindegy.
Persze nem az év üzlete, de hamar megunom a gépeimet.
Na meg kell az usb 3.0Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Hatvan9
senior tag
válasz Hurkaleves #293 üzenetére
Több Acerem is volt és szerintem jobb, megbízhatóbb gyártó az Asus, de sokat javult az Acer is.
-
Alexios
veterán
válasz Hurkaleves #315 üzenetére
2+4-el is lehet dual channel. Nem sok értelme lenne a crossfire-nek ha a lassabb ahelyett, hogy segíteni visszafogná a rendszert
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Hurkaleves #315 üzenetére
az egy jó kis gép csak én sajnáltam rá annyit, mert nekem volt itthon eredeti win7, a 6GB ram meg felesleges, asztaliban is elég volt még mindig 4GB egy i7-870 és HD5850-mellé, van egy usb3.0 1TB külső vinyóm tehát a nagyobb vinyója sem hatott meg, a proci meg hiába 4magos 1,4Ghz-en ketyeg, igaz ezen lehet segíteni tuningal.
Én ugy vagyok vele mikorra kevés lesz a 2,5Ghz-re tuningolt proci és HD6650 addigra a nagyobbik tesó is kevés lesz és amúgy is gépcsere, akkor meg inkább 135eFt, mint 170,
persze, ha meg kell minden plusz ami benne van akkor nagyon megéri
és igen mehet 4+2dc-ben, amúgy a dul grafics és a sima HD6650 között jelenleg 4%-van[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Kornel
veterán
válasz Hurkaleves #320 üzenetére
Szerintem a szűk keresztmetszet itt az igp memória sávszélessége, ami visszafogja az egész rendszert. Nyilván egy +10% gyorsulás benne lehet az újabb driverekben, de sokkal több nem hiszem.
-
kisza25
félisten
válasz Hurkaleves #322 üzenetére
igazából ez azért nem crosfire, hanem dual grafics, mert nem ugyanúgy működik,
a CF közel azonos, vagy azonos teljesítményű vga, vagy minden második képkockát számolja egy vga, vagy minden második sort...
a dual graficsnál a gyengébbik csak 1 pontot számol míg a dedikált erőviszonytól függően ez idő alatt akár 5-öt
a másik az órajel 320 SP 400Mhz-en az akkora teljesítmény, mint 160SP 800Mhz-en és ugye a 6520G-ben ennyi vanEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Alexios
veterán
válasz Hurkaleves #327 üzenetére
Acer 5755g? sandy+gt540 ua. a teljesítmény, szintén ilyesmi árban, bár win asszem nincs ennyiben. Illetve arra is egy év gari van alapból, de legalább bővíthető.
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz Hurkaleves #327 üzenetére
amúgy a dual-t tudtommal le lehet tiltani, és akkor ugyan az lesz mint az általad linkelt gép (illetve amúgy is a dual nem elvesz hanem hozzáad, legrosszabb esetben ugyanúgy csak egy 6650 lesz)
-
Hatvan9
senior tag
válasz Hurkaleves #460 üzenetére
Szerintem 1 magot tol fel amikor nem használja minkét magot.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
én néztem aida64 stabiliti teszt alatt coretemp-el és néha pár másodpercre felvált, hol egy hol 2maggal, ennek a turbónak akkor van nagyobb jelentősége, ha több mag van, mert 2magot már szinte minden használ és szerintem egy magot használna csak folyamatos 2,5Ghz-en
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
Ha van rá lehetősége felemeli. Ha nincs akkor vagy 1 magot, vagy nem kapcsol be. De semmiképp sem azt jelenti, hogy akármilyen terhelés alatt megy folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Hurkaleves #464 üzenetére
korábban linkeltem egy tesztet (videó) ott 2,3Ghz-en járatják mind a négy magot,
a turbónak inkább a több magosnál van jelentősége ott mehet 3-2-1 mag gyorsabban, de 2magot ma már minden használ, azért nem látni 2,5Ghz-en 1maggalEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Hurkaleves #470 üzenetére
köszi, még így is hosszabb lett, mint eredetileg akartam, de próbáltam besűríteni a lényeget
1-2hónap használat után meg lehet róla írni egy tippek trükkök cikket isEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Hatvan9
senior tag
válasz Hurkaleves #480 üzenetére
fix 512
-
Alexios
veterán
válasz Hurkaleves #591 üzenetére
Őőő. Az sx029d az windows mentes
-
Alexios
veterán
válasz Hurkaleves #600 üzenetére
Mondjuk ilyen hardverrel nem nagyon találsz ilyen áron gépet, nem hogy még ennél olcsóbban
-
Kornel
veterán
válasz Hurkaleves #600 üzenetére
Nem is olyan rég, egy ilyen teljesítményű dedikált vga csak 200+ kategóriája notikban volt elérhető! Így nézd az árát!
-
Alexios
veterán
válasz Hurkaleves #629 üzenetére
Ha le van ragasztva valahol, és az megsérülne. Persze ehhez szét kéne valakinek szednie, hogy megnézze le van-e ragasztva
-
Alexios
veterán
válasz Hurkaleves #634 üzenetére
Igazából van egy elég részletes leírás korábban is linkelve külföldi fórumon, csak lusta voltam még ennek utánanézni
-
Alexios
veterán
válasz Hurkaleves #726 üzenetére
Biztos hogy lehet, 2.3ghz-en megy 1,075-ön a notebookreview-s fórumon
-
Lacuss20
senior tag
válasz Hurkaleves #744 üzenetére
Hozzátenném hogy eközben alap járaton a 6650M 100 és 150 Mhz es órajelekkel fut (mag és memória ) tehát szimplán ketyeg.
Viszont szintén az Aida64 azt írja,hogy ati crossfire támogatva/letiltvaÉlj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Pocok256
veterán
válasz Hurkaleves #744 üzenetére
Most csináljak printscren róla
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Torry
addikt
válasz Hurkaleves #797 üzenetére
4 mag rengeteget dob a játékon!
-
kisza25
félisten
válasz Hurkaleves #822 üzenetére
melyik tesztre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest