Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• V.Stryker

nagyúr

válasz 30z.Samu #62863 üzenetére

Én tavaly vettem egy Air-t, újjat, mert akartam a Mac érzést. Nagyon bevált, nagyon szeretem. Sok felesleges hülyeségtől ment meg. A windowsos megszokásból tettem hozzá egeret, majd él óra után leszedtem a p.csába, mert olyan jó a gesztusvezérlés, hogy felesleges.
    De mondhatnám, hogy zseniális az, hogy felnyitod és egyből tudsz rajta dolgozni...nem 10 másodperc, hanem szinte azonnal. Vagy a bluetooth-os hifit bekapcsolom, párosítottam egyszer őket, egy kattintással, azóta csak bekapcsolom a hifit és automatikusan rámegy, szól a zene. Hifit kikapcsolom, automatikusan átvált a sajátjára azonnal. Ezt a windowsnál várhattam...

Erő... hát mindenki rá van feszülve, hogy csak a macbook meg a pro, de nekem nincs annyi pénzem, illetve otthoni felhasználásra nekem eddig bőven elég az ereje. A családi vagy motoros videóimat, amiket kamerával vagy mobillal csinálunk, azt iMovieval simán tudom összerakni szerkeszteni, a végén mikor elmentem, lehet egy proval fele annyi idő, de otthoni felhasználás, tök mindegy, hogy 10 perc vagy 5 perc.

Őszintén szólva retina kijelző ultra fasza, de nekem ezzel sincs semmi bajom.

Viszont már töltési mizériával volt gariztatva, IO modul csere volt gariban, korrekten ment, de egy hétig nem volt gép és még most is csinálja néha,hogy rádugom a töltőt és nem csinál semmit, csak ha még egyszer-kétszer hozzácsattintom. :((( Pedig ez most már tényleg egy kiforrott gép.

Megnyugtat,hogy milliót eladtak már belőle így van alkatrész hozzá. Akkuja bír vagy ezer ciklust, de 25 ezerért majd ha megdöglik pár év múlva mehet bele az új gyári.

Szóval nekem bevált. Hozta amit vártam tőle. El sem tudnám már képzelni,hogy windowsos gépen küzdjek alap dolgokért szó szerint, meg driverek, meg telepítgetés meg mit tudom én.

Néhány apróság van csak:

- Az excell-t meg a word-öt nem tudtam nélkülözni, az osx sajátja egyszerűen nekem használhatatlan
    - A szoftveres kínálat nem olyan bőséges, mint windows alatt, bár eddig mindenre lett fizetős vagy ingyenes megoldás.

-

Új hozzászólás Aktív témák