- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
válasz pana0017 #29474 üzenetére
Nekem az Air teljesen jó a mindennapokra, a PS és LR nagyon szépen kezeli a nagyobb fájlokat is, sőt még videót is vágtam vele, persze csak az iMovie-ban, de teljesne használható.
Viszont ha az egyetemi dolgaidhoz is kellene mint pl nekem, akkor nem valami frankó mert az Office egyenesen kuka. Parallels programmal lehet tenni rá Windowst, de nem olcsó, ráadásul elvileg külső eszközre nem lehet, szóval akkor kapásból 256GB-osat kell vegyél, ami jóval drágább.
Ez az iPhone integráció személyem szempontjából annyiban kimerül, hogy felteszem a képeket a telóról. Minden más új hiper funkciót amit beharangoztak az új rendszerrel, teljesen feleslegesnek tartok, meg nem is működik jól még.
Szerintem vegyél egy Thinkpadet erre a célre, legalább is én azt vennék. De lesz más vélemény is.
-
Ragnar95
félisten
válasz pana0017 #29474 üzenetére
"mert jó az integráció. Konkrétan ez mit takar?"
iCloudon keresztül szinte minden szinkronizálódik, jegyzetek, naptár, fotók, emlékeztetők, stb, így gyakorlatilag ugyanazt látod mindkét készülékeden, ráadásul mostmár a Continuitynek hála ezen lehetőségek tárháza méginkább kibővült, kicsörög a hívás Macen is, SMS-t is megkapod arra is, a megkezdett emailt/Pages doksit folytathatod gépen/telefonon, stb.
PS-el nem lesz gond, ha elég RAM lesz a gépben.
Konkrét előnyök nem nagyon vannak, specifikus felhasználási terület függőek lehetnek, illetve csomó finomság, ami megkönnyíti az életed és winen nincs meg, de ez is felhasználófüggő, hogy kinek mire van szüksége.
Az Office sokkal butább OSX-en, mint winen, az Excel kevesebb függvényt ismer, kevesebb a lehetőség bennük. De átlagfelhasználásnál ez egyáltalán nem tűnik fel igazság szerint.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Macbook pro 2020 M1 13"
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest