- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
-
Mobilarena
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Volt már olyan itthon mikor az ország másik felén melóztam hogy spórolás végett honapokig májkrémes kenyeret ettem..nem haltam bele szóval kibírom az ínséges időket
Alja munka jöheeet..csak fizessenek
Az a lényeg hogy az egy hónapot ki tudjuk tolni..ha van munka még ha szar is, már lesz időnk normálisabbat is nézni..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
> Mi a szukos? az a szukos, ha hetente egyszer jut az asztalra hus, ha nem tud mit enni, max kenyeret meg tejet. Na az szukos.
Oke, en is beosztottam a felvagottat tiz evvel ezelott, elsoeves egyetemistakent. Arra celoztam, hogy joval a magyar atlag eletszinvonal alatt elni Angliaban szerintem szukosnek szamit. Nyilvan nem Kozep-Afrikahoz merem, meg az 1930-as evek videki Romaniajahoz.
Na, de ne is vitazzunk ezen -- te asszem egy Macbook (Pro?) elott ulsz eppen a sajat alberletedben, en meg epp az ebayt nezegetem. Inkabb menjunk majd el lassan PH-s sorozesre valahova, aztan szoban szkanderozhatunk, ha ahhoz van kedvunk, mit szoltok december elso hetehez (ami az otodikei hetfovel kezdodik)?
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest