Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz nfsu17 #67146 üzenetére

    Ha együtt tudsz élni az említett hibákkal, akkor lehet, csak az írom, hogy az én mércém szerint ez már nem éppen a "mindenkinek nyugodt szívvel ajánlható" kategória nálam (jelenlegi állapotában). Ezeket a hibákat vagy javítják később, vagy nem, én is szeretném persze, de tök min1 mit írunk itt össze róla a Topic-ban, ehhez a CE fejlesztőinek kell lépnie. Több más Box-on is előjött, tehát bizonyos szinten általános probléma. És én sem hiszem, hogy ezt annyira befolyásolja a Box típusa. Ez pedig így előre jelenleg megjósolhatatlan.

    Jó, csak annyi, ha ajánlok egy ilyen CE-s olcsó Box-ot és pár hét múlva már Privátban ír az illető, hogy ilyen gondjai vannak a "hű de szuper tuti és milyen olcsón" lejátszóval, hát pont ezt nem szeretném.

    A többiről/többieknek: S912-őt leírtam meg már leírtam, miért nem vennék már, de ez gyak. már ezer éve ismert ok. HA 4K HDR-es a TV-d, vagy, ha valaha az lesz, akkor jobb X2 / X3-ban gondolkodni, mer azok full HDR metaadat továbbításra képesek, míg a "régi" S912 nem. Én legalábbis így tennék.

    (#67169) hunaqua: Igen jól látod, ha a szoftverért is fizettem volna és elég gyakran jelentkezne ez a probléma, akkor bizony elég mérges lennék. És nem kétséges, hogy vissza is küldeném/váltanám a Box-ot. A kérdés nem azon van amit írsz, ha így neked jó akkor használd, lehet én is fogom/tudom, ha nagyon kompromisszum képes leszek, de mostantól ebben a formában már nem ajánlanám senkinek. Aki pedig nem olvassa gyak. minden hsz.-ét ennek a Topic-nak és betéved ide, vagy a média lejátszós Topic-ba vásárlási tanácsért, annak meg marad utána a nagy hoppá. Ahogy nekem is (és mással szemben is).

Új hozzászólás Aktív témák