Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Klown

    aktív tag

    Sziasztok!

    A héten tulajdonosává váltam egy Beelink Mini MX-G-nek. (S905 2/16GB) Nagyon tetszik a cucc! Elolvastam az összefoglalót, amiért nagyon hálás vagyok, mert összeszedett, szuper! :R Egy hét alatt se tudtam volna összelegózni ennyi infót, mint itt 1-2 óra alatt! :P

    Leírom az első pár nap tapasztalatát, ill. felmerült kérdésemet. (Ne haragudjatok, hogy ha már ki lett tárgyalva, de a topic terjedelme miatt nem tudtam A-Z-ig átolvasni!)

    LibreELEC alatt jól működik, bár néha megtorpanásokat (5-20 sec lag) tapasztalok a menüben való lépések között (főleg az add-on-oknál), de azt betudom annak, hogy egy régebbi 8 gigás SD kártyáról fut.

    Elsőre sikerült belőnöm a Kodi-t! De mivel először használom, így nem volt egyszerű! Eléggé "pilóta vizsgás" a beállítása, de a leírások alapján ment a dolog! (Kicsit az Enigma2 set top box Linux-ra hajaz.)

    Nagyon jó még, hogy szoftveresen tudok váltani a két rendszer között (LE/Android), s nem kell a fogpiszkáló. :DDD (Hasonló, mint az Amiko Alien set top box-nál a Spark/Enigma2 váltás.)

    Android alatt is jól teszi a dolgát! Ott torpanásokat se tapasztalok, csak hát sajnos a Kodi ugye nem teljes értékű élményt nyújt. Ill. induláskor kiírja:

    "Nem támogatott bővítmények
    A következő bővítmények nem kompatibilisek a Kodi jelenlegi verziójával, ezért automatikusan ki lettek kapcsolva: Python Image Library."

    Erre tudtok valami gyógyírt? A Python lib-jét lehet valahogy frissíteni? Nagyon megköszönném, ha megosztanátok velem!

    Előre is köszönöm! :R

    Üdv: Klown

    [ Szerkesztve ]

    << Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

Új hozzászólás Aktív témák