- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz D1Rect #27536 üzenetére
Nézd, a probléma, hogy egy olcsóbb, gyengébb hűtésű példánytól várod el azt, amit inkább egy komolyabb hűtésű darabtól lehetne.
Egy 1050Ti kaliberű kártyánál nem kell erre figyelni, mert egy rozsdás vasdarab is meghűti bármilyen állapotban, ahogy AMD-nél házon belül az RX560-ra is igaz ez abban a teljesítmény kategóriában.
Ha engem kérdezel, ez user error. Ha nekem egy igényes, halk, túltervezett hűtésű kártya kell, akkor keresek egy igényeimnek megfelelő, drágább, komolyabb hűtésű verziót, így is tettem az 580-asnál, nincs is semmi gondom a hűtésével.
Illusztrációként itt direkt beálltam BF1-ben egy jobban terhelő részre, resteltem a GPU-Z-t és HWiNFO-t, és ott hagytam 20 percre melegedni a kártyát. FHD DX11, max beállítások, és hogy azért terhelést is kapjon a VGA 150% resolution scale. A VGA a gyári alap BIOS-án, full gyári beállításokkal, minden külső program vagy állítgatás nélküli, 100% out of the box állapotban, zárt gépházban.
Itt se throttling, se helikopter hatás bizony nem volt. Szépen eléri a gyári 75 fokos termal targetet, és ehhez 1300rpm-en forog csendben a ventilátor.
Megnéztem, mi történik a játékból kilépéskor, semmi, picit megemeli a fordulatot pár másodpercre, maximum 1577rpm-re, majd szépen ahogy hűlt vissza a kártya, 47 foknál átmegy passzívba 5 perc után.
Ráadásul, két monitorral, ha csak egy lenne, még hamarabb visszahűlne, mivel akkor nem maradna 2Ghz-en a memória, hanem levenné szépen azt is 300Mhz-re.Amúgy igen, elvileg érkezőben az 580-as 12nm-es verziója, kicsit magasabb órajelekkel, biztos jó cucc lesz. De ne egy olcsóbb típust vegyél majd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest