- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToRR3nt3
senior tag
Ittatok má kalapácsot? Mikor 1 korsó sörbe beleengedsz egy feles vodkát pohárral 1ütt. 1szuszra kell meginni. Nagyon ütős. Másik kedvencem a lőttpassz.
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
ToRR3nt3
senior tag
Nyugi teso a hardverek is érdekelnek nem csak a szesz + a muffok. Szerelgetek néha gépeket csak úgy fű alatt haveroknak.Épp azé regeltem mer itt nem csak savanyú infósok beszélgetnek hanem azér van 1pár topic
[Szerkesztve]...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
ToRR3nt3
senior tag
Hát ez a baj h 1kalap alá vesz mindenki minden drogot. Én nem sűrűn élek vele havonta ha 1x. 1 kis nevetésbe még senki nem halt bele. A bogyót + ki se próbálnám mer nem szeretem a pörgést + attól csak hülyül a nép. Azzal meg h otthon szívogatok tényleg max csak 1 törvényt sértek. Anyám haggyán de apám lehet kibelezne 1ébként
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
ToRR3nt3
senior tag
Kell hozzá 4 cl tequila+3dl 100%os narancslé a végén + grenadinszirup (asszem úgy hívják azt a piros trutymót) vagy2-3 cent. Nagyon itatja magát de nem üt. Díszítésnek + narancskarika ha mondjuk otthon a csajodnak akarsz imponálni.(felettem pontosabban és gyorsabban)
Ha már kivagy és formázni akarod a vinyódat akkor + az abszintot ajánlom. Nagyon kemény!!!! A férfiak itala.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz Thulcandra #599 üzenetére
Jaja de az abszintnak is vannak fokozatai 60-70fok sőt má 75-öst is láttam. A 75 fokos biztos jól fertőtleníti az emésztőcsatornákat.
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz cannabis #612 üzenetére
Pacsi mindenkinek!
Hollandiában +oldották majd +oldják itt is. Addig marad az abszint.
Az abszintnál a tüzes ceremónia a király! 1x az 1ik haverom mindkét karja begyuladt tőle. A 2 kezét taposta pedig mellette volt a mosogató!
-
ToRR3nt3
senior tag
Az orgazmus koktélt ismeritek? Nemtom miből van rózsaszínű és a szívószál 1 banánba van dugva + az egész úgy van díszítve mintha 1 fasz lenne. Csajokat láttam még csak ilyet inni. 1x kéne kérni kiváncsi vagyok nekem milyen tálalásban adnák.
-
ToRR3nt3
senior tag
Szambóka koktél: buli végén az összes alkoholos piát összeöntöd és a haverokkal +iszod. A hatás nem marad el
-
ToRR3nt3
senior tag
Csülök fiúk! Módjával mindent és akkor nincs gond.
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz Thulcandra #733 üzenetére
A gyerek naon benyelte a tüzes vizet
-
ToRR3nt3
senior tag
-
ToRR3nt3
senior tag
Tegnap házi szilvát ittam. Nem sokat úgy 1,5 dl-t, de qrvára zuborog + fáj a hasam. Remélem most 1 kis tyúkhúsleves segít.
-
ToRR3nt3
senior tag
Nálam a tuti: WC-zés (nagydolog)-->zuhanyozás-->kávé-->aszpirin+c pezsgőtabletta-->+nézem mennyit vertem el piára (ez kijózanít)
Ha nem kell semmit másnap csinálnom akkor meg ébredés után folytatom a piálást...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs